El rosinc Mario Aguilar convocat per participar al campionat d’Europa Universitari de Taekwondo

TKD Joan's

Mario Aguilar en el Campionat d'Europa de Taekwondo sub 21 a Grècia / Foto: arxiu

Mario Aguilar, becat per la Federació Espanyola de Taekwondo al CAR Infanta Sofia, viatjarà a Rússia per participar al certamen europeu

TKD Joan's
Mario Aguilar en el Campionat d’Europa de Taekwondo sub 21 a Grècia / Foto: arxiu

El campionat d’Europa de Taekwondo Universitari se celebrarà a Rússia del 21 al 25 de novembre, i Mario Aguilar, becat per la Federació Espanyola al CAR Infanta Sofia de Múrcia, ha estat seleccionat per participar en ell.

Una molt bona notícia per a l’esportista del TKD Joan’s de Roses, ja que significa que la greu lesió que va patir en un genoll ha quedat, definitivament, enrere, després d’un llarg i dur procés de recuperació, “el meu genoll està ja al cent per cent, em sento molt bé en les sessions de combat que realitzem al CAR i em sento molt il·lusionat de cares a aquesta gran cita de taekwondo”,  ha assenyalat Mario.

Tot i això, haurà de recuperar i tornar a sentir les sensacions a sobre d’un tatami, com quan triomfar al campionat d’Espanya de Clubs, ara fa tot just un any, “això és el que em preocupa, ja que he fixat tres dates en el meu calendari de competició que, segurament, marcaran la resta de la temporada”.
La primera de les cites marcades per Aguilar és, precisament, aquest Europeu Universitari. La segona, el campionat de Catalunya Sènior, que es disputarà el 21 de desembre, i “la tercera, el Campionat d’Espanya Absolut que serà la meva veritable prova de foc” ha remarcat Aguilar. Una prova que l’haurà de passar a inicis de 2014, que es quan se celebrarà el campionat.

Beques de la Federació Espanyola de Taekwondo

TKD Joan's
Taekwondistes becats al CAR Infanta Sofia amb Mario Aguilar, segon per l’esquerra

La Federació Espanyola de Taekwondo va decidir becar el passat mes d’octubre a 9 taekwondistes al CAR Infanta Sofia de Múrcia. Nou esportistes que conformen la Selecció Espanyola de Taekwondo i entre els quals hi és l’esportista format al TKD Joan’s, Mario Aguilar.

Relació de l’equip becat del  CAR Infanta Cristina de Múrcia:

  • Xian Silva
  • Mario Aguilar
  • Álvaro Redondo
  • Carlos González
  • Paula Benés
  • Alba Esquiva
  • Samuel González
  • Rubén Martínez
  • Jacobo Varela