El rosinc Miquel Gotanegra torna a ser distingit per la seva tasca envers el turisme

Miquel Gotanegra
Miquel Gotanegra va rebre el Premi Talent 2018 per la seva contribució a millorar la imatge de marca de Catalunya

L’empresari rosinc Miquel Gotanegra ha estat distingit  el premi Talent 2018 per la seva contribució a millorar la marca Catalunya

Miquel Gotanegra
Miquel Gotanegra va rebre el Premi Talent 2018 per la seva contribució a millorar la imatge de marca de Catalunya

El premi Talent 2018 està convocat per l’organització l’organització Welcome Talent Society. I és un reconeixement a l’esforç i treball d’una persona o entitat envers la seva contribució a millorar la imatge de marca de Catalunya en diversos àmbits.

I dimecres passat, aquesta organització, en el decurs de l’acte La Nit del Talent, que que va tenir lloc als Jardins del Recinte Modernista de Sant Pau, a Barcelona, va distingir amb a l’empresari rosinc Miquel Gotanegra amb aquest premi Talent 2018, representat en una escultura obra de l’artista Helena Agustí Maragall, i també el segell del 2018 d’aquests premis Talent.

Una distinció que per a Golanegra suposa “un honor rebre un reconeixement en l’àmbit del teu país, soc una persona que em dedico a un sector que m’apassiona, amb totes les entitats del turisme amb les que treballo ho faig de manera altruista i, per això és un honor que en el teu país et facin un reconeixement d’aquestes característiques”.
L’empresari rosinc ha volgut compartir aquest premi “amb tot el meu equip i, sobretot, amb tota la meva família, la meva dona, la meva mare, els meus fills i els meus germans, perquè sense ells no podria treballar pel turisme d’aquest país”. Un guardó que per a Miquel Gotanegra també significa “una empenta més per seguir endavant i contribuir, amb el meu petit gra de sorra, a fer de Catalunya un País de referència per als visitants”. Gotanegra ha dedicat fins ara més de 40 anys, tant com a empresari com per mitjà de les entitats amb les que s’ha involucrat.

El Premi Talent 2018 es el segon guardó que rep aquest any, ja que recordem, el passat mes de març, en un acte a Estrasburg (França), va ser guardonat amb l’European Hotel Awards by Reférences 2018, per la seva trajectòria professional en el sector turístic. Aquest guardó li va atorgar la revista Références Hôteliers-Restaurateurs International, de referència al món de la gastronomia i hostaleria de luxe.

Destacada activitat tant el sector privat, públic i associatiu  

A banda de la seva trajectòria professional en el sector privat, Miquel Gotanegra manté una destacada activitat a l’àmbit públic i associatiu. Del 1991 al 2003 va ser tinent d’alcalde a l’Ajuntament de Roses; en el període 1998-2002 va ser president de la comissió de turisme de la Cambra de Comerç de Girona; és president de la Federació Catalana de Càmpings i de l’Associació de Càmping de les comarques gironines; vicepresident executiu de la patronal FOEG; membre de consell d’administració del Patronat de Turisme Costa Brava Girona; president de l’Estació Nàutica de Roses i de Roses Comerç; president de l’Associació d’Estacions Nàutiques de Catalunya; vicepresident de l’Associació d’Hostaleria de l’Alt Empordà; i membre de la Federació d’Hostaleria de les comarques gironines.

Miquel Gotanegra és gerent de Terraza  Grup de Roses, empresa familiar creada el 1935,  formada per l’Hotel Spa Terraza (85 habitacions), 1935 Hotel & Apartaments (20 places hoteleres i 14 places d’apartaments), el càmping Salatà, i Apartaments Terraza, amb apartaments a Figueres i a Roses. El grup  té un centenar de treballadors i disposa en total d’unes 1.200 places d’allotjament.