El rosinc Oliver Pérez es proclama campió d’escacs de Girona

Campió d'escacs

Oliver Pérez (dreta) amb el trofeu de campió d'escacs de Girona sub-12

El jove jugador de Roses, federat amb el Club d’Escacs de Figueres, és el nou campió sub-12 de la província

Campió d'escacs
Oliver Pérez (dreta) amb el trofeu de campió d’escacs de Girona sub-12 / Foto: Club d’Escacs Figueres

Oliver Pérez Fonolleras es va proclamar, aquest passat dissabte, campió d’escacs de Girona a la categoria sub-12 a l’aconseguir 7 punts del 8 possibles, un cop disputades les rondes programades.
El torneig per dilucidar quins serien els campions de les diferents categories s’ha disputat, durant 4 dissabtes consecutius, al Pavelló Poliesportiu Municipal de Vilobí d’Onyar. Un campionat en el que van participar nens i nenes dels diferents clubs d’escac de la demarcació de Girona, entre d’ells, el Club d’Escacs de Figueres, amb el qual està federat el rosinc Oliver.

Aquest títol de campió ja és el segon que conquereix el jove rosinc, després de guanyar el campionat provincial sub-10 al 2012. L’any passat va pujar a la sub-12, i en el seu primer any a la categoria ja es va fer amb el subcampionat. Pérez, enguany no ha deixat escapar la segona oportunitat, i demostrant el seu talent en el joc dels escacs, s’ha proclamat campió.

Actualment l’Oliver rep classes al Club d’Escacs Figueres amb el Mestre Internacional (MI) René Alonso, i gaudeix d’una beca de tecnificació per a jugadors de la seva categoria d’edat de la Federació Catalana d’Escacs.