Suquet de peix de Rose

El rosinc Oliver Pérez es torna a proclamar campió de Girona d’escacs

Oliver Pérez campió de Girona d'escacs
Oliver Pérez al centre amb el trofeu de campió de Girona d'escacs

Pérez ja va aconseguir el títol al 2012 a la categoria sub-10, al 2014 en la sub-12, i ara l’assolit en la sub-14

Oliver Pérez campió de Girona d'escacs
Oliver Pérez al centre amb el trofeu de campió de Girona d’escacs

Oliver Pérez és un jove rosinc que va creixent de forma paral·lela al seu talent quan es posa davant d’un tauler d’escacs.

Al 2012, ja va proclamar-se campió d’escacs de la província de Girona en la categoria sub-10, títol que va reeditar al 2014 en la sub-12, on a més, en aquest mateix any va situar-se en la cinquena posició final durant la celebració del campionat de Catalunya de l’especialitat i, ara, dos anys després torna assolir el campionat gironí d’escacs en la categoria sub-14.

L’edició d’enguany d’aquest campionat d’escacs es va realitzar pel sistema suís a un total de 8 rondes (partides), durant quatre caps de setmana consecutius, jugant dues rondes cada dissabte.
Un torneig que es va celebrar en dues seus diferents. El municipi altempordanès de Peralada va acollir des de la primera la quarta ronda, i al Club d’Escacs Gerunda, de Girona, es van celebrar les quatre últimes partides.

El jove rosinc Oliver Pérez va guanyar la sis primeres, de tal manera que depenia de si mateix si volia revalidar el títol aconseguit al 2012 per última vegada. I no va fallar, per la qual cosa, aconseguint una puntuació de 6,5 punts de 8 possibles, va quedar com a primer classificat del campionat, proclamant-se així campió de Girona d’escacs per tercera vegada en la seva curta com escaquista.

L’Oliver ha totalitzat un total de 6,5 punts sobre un total de 8 possibles anant en tot moment com a primer classificat per haver guanyat les 6 primeres rondes i depenen de sí mateix pel triomf final.