Fira de la Rosa de Roses

El rosinc Pau Cusí presenta el seu primer llibre, ‘La garota entre les dents’

Després de presentar-se a Barcelona, Pau Cusí vol ser profeta a la seva terra presentant el seu primer llibre, La garota entre les dents, aquest proper divendres al Teatre Municipal de Roses

La garota entre les dents és el primer llibre del periodista rosinc, Pau Cusí. Un text composat de sis històries sorgides de la imaginació de Cusí en les que no falta la violència, l’amor i fins el turisme indecent… potser de Roses?

El llibre es va publicar el passat 24 de gener i després d’haver-se presentat amb èxit a la  Llibreria Ona de Barcelona, on actualment viu Pau Cusí per motius de feina, ja que actualment és el coordinador de continguts del programa de TV3,  Atrapa’m si pots, aquest divendres, 23 de febrer, el periodista i ara també escriptor vol ser profeta en la seva terra i presentar-lo a Roses, concretament al Teatre Municipal.

Presentació que tindrà lloc que es durà a terme a les 19 hores i que Cusí la durà a terme  conjuntament amb la també periodista empordanesa, Paula Pairó.

Pau Cusí Marés

En Pau Cusí Marés va néixer a Roses un dia de l’any 1995. Va créixer tement que se’l cruspís un calamar gegant, caçant pokémons i escrivint versos escatològics al llibre de mates. Després, en un ordre més o menys cronològic, va arribar l’interès per les bestioles, les feines d’estiu i l’atracció per la ironia de Calders i Foster Wallace.
Va ser un dels impulsors del vertical de cultura Revers i ha escrit en mitjans com Ara, Nació Digital o Núvol. I de l’experiència dels mitjans escrits, que no ha abandonat, va passar a l’audiovisual, en ser, com s’ha esmentat més amunt, l’actual coordinador de continguts del programa Atrapa’m si pots de la Televisió de Catalunya.