El rosinc Xavi Llamas disputa demà a Osca la ultra marató de 102 km de la Guara-Somontano

Xavi Llamas

Xavi Llamas durant la cursa del Taga al seu poble natal, Sant Joan de les Abadesses / arxiu

Llamas ja va disputar la distància curta d’aquesta ultra marató l’any passat guanyant-la de forma incontestable

Xavi Llamas
Xavi Llamas durant la cursa del Taga al seu poble natal, Sant Joan de les Abadesses / arxiu

L’atleta rosinc Xavi Llamas torna demà a una prova que li porta molts bons records, la ultra marató Guara-Somontano de la ciutat aragonesa d’Osca. Bons records perquè va deixar petjada a la Serra de Guara al guanyar de manera incontestable la distància curta, de 50 km, de la prova.

I demà hi torna, però en aquest cas per fer la distància llarga, la de 102 km, “l’any passat vaig gaudir molt fent la curta, em va agradar el recorregut, la zona per on transcorria la prova i vaig dir que a l’any següent tornaria, però per fer la ultra marató”, ha afirmat Llamas.

L’atleta de Roses se’n va l’Aragó “a disfrutar, no sé com estic de forma tot i que físicament em trobo bé, però no vaig amb les aspiracions que vaig anar l’any passat, ja que he fins al moment la temporada està sent molt dolenta”, ha confessat en Xavi, per explicar que “a principis d’any estava desmotivat per córrer, i quan em va arribar la motivació vaig tenir una sèrie de problemes en forma de lesions i personals que no m’han deixat rendir al màxim”.

De fet se’n va a Osca amb el turmell ressentit a causa d’un esquinç que va patir a la cursa nocturna de Vilajuïga i que es va reproduir fa unes setmanes a Cantallops en una de les proves de la Lliga de Curses de Muntanya de l’Alt Empordà i per la qual cosa es va haver de retirar.

Només cal esperar que el seu turmell ressentit el respecti i el deixi com a mínim, gaudir de la cursa.

Cal destacar que es podrà seguir en directe el recorregut de Xavi Llamas durant la cursa a través de aquesta web: http://utgs.es/