El rosincToni Bassó farà un stage a Mallorca per potenciar la seva carrera com a taekwondista

Toni Bassó

El gimnàs del TKD Joan’s de Roses i el K-PÔ Coach Sport de Mallorca han arribat a un acord per potenciar la carrera esportiva del taekwondistes rosincs. Així, al mes de juny, el rosinc Toni Bassó farà un estatge, amb aquest objectiu, a les instal·lacions del gimnàs mallorquí

Toni BassóEl gimnàs K-PÔ Coach Sport  de Mallorca i el TKD Joan´s de Roses treballaran conjuntament per potenciar la carrera esportiva dels taekwondistes rosincs. “Un il·lusionant projecte, ha afirmat el màxim responsable del gimnàs rosinc, Joan Joquera, que va començar a gestar-se fa ja alguns mesos i que significarà l’inici d’una col·laboració per tal donar-li a la nostra pedrera una major projecció esportiva”.

Miquel Capó Maimó, és entrenador de reconegut prestigi i el principal responsable del K-PÔ Coach Sport . El qual realitzarà un estatge personalitzat al taekwondista rosinc Toni Bassó amb la finalitat de millorar les seves prestacions i treballar diversos aspectes de l’alta competició. La finalitat del estatge serà intentar portar al jove Toni a un nou nivell competitiu.

Segons Jorquera, ¨l’idea és fer un treball físic, tècnic, tàctic i metodològic amb el nostre competidor Toni Bassó i intentar portar-ho a un nou nivell que li ajudaria a afrontar compromisos del màxim nivel”. Després de conèixer Joan Jorquera el nou projecte proposat per Miquel Capó a Palma de Mallorca amb atletes d’alta competició, es van iniciar converses entre tots dos mestres del Taekwondo per tat de dur a terme aquesta iniciativa amb els esportistes rosincs.

Toni viatjarà a Palma de Mallorca i realitzarà un entrenament específic per millorar les seves prestacions com a competidor durant el  estatge, just abans de l’assalt a l’Obert de Son Cervera que es realitzarà el dia 15 de juny. “Aquesta  competició, que reunirà a esportistes vinguts de diversos punts del nostre país, posaran a prova al nostre competidor. Així, abans, en Miquel  intentarà donar-li amb el seu treball una nova perspectiva que hauria de portar-li un pas més enllà en la seva projecció esportiva” ha assenyalat el mestre de Taekwondo Joan Jorquera .