El Rotary Club fa una altra donació al projecte ‘Biblio(R)evolució’ de l’Escola Jaume Vicens Vives de Roses

Rotary Club Roses Empuriabrava

Joaquim Cusí i Jan Erik Bakkes fent entrega del xec de 2.500 € a Elisabet Ginestera

Amb aquesta nova donació el Rotary Club Roses-Empuriabrava ha entregat enguany 5.500 euros a l’Escola Jaume Vicens Vives

Rotary Club Roses Empuriabrava
El nou president del Rotary Club, Joaquim Cusí i el pass president, Jan Erik Bakkes, fent entrega del xec de 2.500 € a Elisabet Ginestera

El passat mes de març el Rotary Club Roses va celebrar el seu 30è aniversari (el Rotary Roses-Empuriabrava es va crear al 2000). Trenta anys que els rotaris van voler celebrar donant 3.000 euros al projecte ‘Biblio(R)evolució’ de l’escola Jaume Vicens Vives de Roses.

I divendres passat, amb motiu del canvi de president d’aquesta entitat filantròpica, el Rotary Club va donar 2.500 euros destinats a engrandir i enriquir aquest projecte, ja que “amb aquests diners, pels qual estic molt agraïda al Rotary Club la seva donació, comprarem llibres de tot tipus, una impressora i jocs de lògica, destinat tot a dotar la biblioteca”, va afirmar la directora de l’Escola Jaume Vicens Vives, Elisabet Ginestera.

El soci rotari Josep de Frutos va desvetllar que “aquesta nova donació, com l’anterior, a l’escola de Roses procedeix del Governador de Districte, Albert Faus, el qual em va demanar que presentéssim un projecte i jo li vaig dir si podíem presentar l’ampliació d’aquest projecte del Vicens Vives i el governador ens ha donat aquests 2.500 euros pel projecte ‘Biblio(R)evolució’”.

Recordem que el projecte ‘Biblio(R)evolució’ va ser impulsat per la Fundació Jaume Bofill, la qual va fer una crida per buscar 30 centres educatius per tal de redefinir el paper de la biblioteca escolar com un agent que respon als reptes actuals de l’educació. I el projecte de l’Escola Jaume Vicens Vives va ser un dels 30 seleccionats, per la qual el centre educatiu ha de presentar els resultats a finals de curs. Un projecte, però que no té un termini definit, ja que ha de progressar amb el temps.

Joaquim Cusí es torna a posar al capdavant del Rotary Club Roses-Empuriabrava

Com cada any per aquestes dates, el Rotary Club Roses-Empuriabrava fa el relleu de la presidència.
I des de juliol de 2017 el president de l’entitat ha estat Han Erik Bakkes, el qual després de fer un balanç de totes les donacions aportades pel Rotary durant el seu mandat,  li va fer entrega a Joaquim Cusí del collar de president del club. Cusí, després d’assenyalar que no li pertocava ser enguany una altre cop president, “però per la Llei de Murphy m’ha tornat a tocar”, va assenyalar que durant el seu nou mandat vol “que el nostre club segueixi sent modèlic i exemplar amb les accions que fem, any rere any, amb l’honestedat que ens caracteritza i mantenint sempre els valors rotaris, donar de tu abans que pensar en tu”.

Joaquim Cusí ja va ser president del Rotary Club Roses Empuriabrava del juliol de 2014 al juliol de 2015, i una de les majors recompenses que va tenir com a president va ser rebre la Dracma de Plata de l’Ajuntament de Roses.