“El Sala Roses Team 14 és un equip que futbolísticament hauria d’estar més amunt a la classificació”

Club Esportiu Sala Roses Team 14

Ivan Pérez, del Sala Roses Team 14, intenta desfer-se d'un jugador de l'Sporting Hostalriquenc

El tècnic de l’Sporting Hostalriquenc, tot i apallissar al Sala Roses, afirma que la classificació no justifica el bon futbol que fan els rosincs

Club Esportiu Sala Roses Team 14
Ivan Pérez, del Sala Roses Team 14, intenta desfer-se d’un jugador de l’Sporting Hostalriquenc

Massa líder, l’Sporting Hostalriquenc pel Club Esportiu Sala Roses Team 14. Tot i que els jugadors dirigits per Jordi Alacid i Esteban Chaves van plantar cara als de Hostalric a la primera part, no van poder aguantar el ritme imposat pel visitants i va claudicar per un contundent 3 a 11. “El marcador és el de menys, perquè el Sala Roses és un equip que ens ha donat més feina que qualsevol altre equip amb els que hem jugat aquesta lliga, és un equip que futbolísticament hauria d’estar molt més amunt a la classificació”, va reconèixer el tècnic visitant, Josep Montiel.

Un marcador exagerat tot i que els locals van començar fort, marcant Carlos Velasco l’1 a 0 al minut 8, i dos després Victor Moreno feia pujar el 2 a 0. Un avantatge que a mesura que transcorrien els minuts el Hostalriquenc va saber contrarestar per donar-li la volta al lluminós i acabar la primera part 2 a 4.

Estaven perdent, però van aguantar molt bé els jugadors del Sala Roses al líder indiscutible de la 2ª Territorial C de futbol sala. Fins i tot el rival reconeixia els mèrits de l’equip local.

Però, només encetar-se la represa l’Hostalriquenc va marcar el 2 a 5, el que va ser un gerro d’aigua freda pels locals que ja no van saber contrarestar el joc del rival encaixant 6 gols més, entre els quals Yannick Moreno va fer el tercer dels rosinc per establir el definitiu 3 a 11.

“A la primera part tots dos equips han fet un futbol de qualitat, però a la segona l’Hostalriquenc ha demostrat perquè són els líders”, va dir el tècnic local Jordi Alacid, que va voler destacar que “és el primer cop que es fan més de 5 gols, però hem de continuar treballant així perquè, com ens ha reconegut el rival, ho fem bé i, per tant, els resultats arribaran”.

Amb la derrota de diumenge el Sala Roses Team 14 baixa de la novena a la desena posició de la 2ª Territorial.

I aquest proper diumenge, el Club Esportiu s’enfrontarà a les 12:30 al Pavelló Municipal d’Esports de Roses en partit corresponent a la 9ª jornada contra el colista, el Futsal Maçanet.