El Sala Roses Team 14 juga demà diumenge a casa per segon cop aquesta temporada

Club Esportiu Sala Roses Team 14
President, entrenador i jugadors del Club Esportiu Sala Roses Team 14

El Team 14 s’enfrontarà al Porqueres B en partit corresponent a la 5ª jornada de la 2ª Divisió Territorial de la Lliga de Futbol Sala

Club Esportiu Sala Roses Team 14
President, entrenador i jugadors del Club Esportiu Sala Roses Team 14

Després que es va suspendre el partit que el Sala Roses Team 14 havia de jugar a casa el passat 8 de novembre contra el Sant Hilari Sacalm, perquè aquest equip es va retirar de la competició, l’equip rosinc jugarà demà, ara sí, el segon partit com a local. I ho faran davant el Porqueres B amb l’objectiu d’aconseguir la segona victòria de la temporada. Recordem que el balanç del Club Esportiu Sala Roses Team 14 fins al moment ha estat de dues derrotes, 1 empat i 1 victòria, millorant, després dels dos primers partits “ostensiblement el nostre joc, i sobretot en defensa, on en els últims dos partits només hem encaixat dos gols”, ha afirmat l’entrenador de l’equip Jordi Alacid, per destacar que “amb aquest bon joc que fem ara els resultats han d’arribar segur”.

Regals per als assistents al partit al Pavelló Municipal d’Esports

Cal destacar que després del partit que enfrontarà al Club Esportiu Sala Roses Team 14 contra el Porqueres B, està previst realitzar un sorteig per regalar entre els assistents al partit una sèrie d’obsequis gentilesa dels patrocinadors del Club, per la qual cosa el president del Sala Roses Team 14, José Gualde, “animo a tots els rosincs i rosinques que s’apropin fins al pavelló, perquè a part de veure un bon partit de futbol sala poden emportar-se cap a casa un regal”.

El partit s’iniciarà a les 10 del matí realitzant-se el sorteig tant punt acabi, que serà al voltant d’una hora després.