El Sala Team Roses 14 aconsegueix un meritori empat a casa del Palafrugell

Club Esportiu Sala Roses Team 14

Jugadors i cos tècnic del Club Esportiu Sala Roses Team 14

Un empat que manté al club de futbol sala de Roses en la novena posició de la general

Club Esportiu Sala Roses Team 14
Jugadors i cos tècnic del Club Esportiu Sala Roses Team 14

Ni temps d’entrar en el partir van tenir els jugadors entrenats per Jordi Alacid i Esteban Chaves, quan el Palafrugell va marcar el primer gol. Un gerro d’aigua freda només començar el matx que no va afectar, però, al joc dels jugadors rosincs, que van mantenir el control de la pilota per al minut 4 fer pujar l’empat a 1 al marcador, obra d’Ivan Pérez, el jugador de més qualitat del Club Esportiu Sala Roses Team 14.

I amb l’empat al lluminós es va arribar als descans. A la represa els jugadors de Roses van continuar mantenint controlant el joc, però un bon remat, al minut 7, per part d’un jugador local va avançar al Palafrugell.

Tant és, perquè una de les virtuts que caracteritzen als jugadors del Sala Team Roses 14 és la seva il·lusió per jugar a futbol sala. I no es rendeixen mai, i fruit d’aquesta il·lusió, voluntat i coratge que tenen per tirar els partits endavant, tot i anar per darrera en el marcador, els va fer empatar tans sols dos minuts després d’haver marcat el Palafrugell.

Víctor Moreno va ser l’encarregat d’establir al minut 9 de la segona part el 2 a 2, empat que ja seria definitiu.

Actualment, el Club Esportiu Sala Roses Team 14 és nové a la classificació de la 2ª Divisió Territorial, amb 5 punts empatat el Salt i el Sant Feliu de Guíxols. Tots tres equips sumen 1 victòria, 2 empats i 3 derrotes.

Aquesta setmana els rosinc descansen, i no jugaren, en principi, fins al 13 de desembre, quan ho faran a casa davant el Sporting Hostalriquenc