El sector del comerç i l’hostaleria de Roses en el món de les noves tecnologies

Montse Mindan i Ambrosio Martínez durant al presentació de la Jornada de Comerç i Turisme

Dilluns vinent l’Ajuntament de Roses organitza una Jornada de Comerç i Turisme la jornada de comerç i turisme al voltant de les Xarxes Socials i les Aplicacions Mòbils

Jornada de Comerç i Turisme
Montse Mindan i Ambrosio Martínez durant al presentació de la Jornada de Comerç i Turisme

Desperta i actua: Xarxes Socials, Aplicacions Mòbils… Al servei del teu negoci. T’expliquem com!
Amb aquest lema l’alcaldessa de Roses, Montse Mindan i el regidor de Promoció Econòmica, Ambrosio Martínez, han presentat aquest matí la Jornada de Comerç i Turisme que se celebrarà el proper dilluns, 7 d’abril, al Teatre Municipal de Roses.

Una Jornada on experts en l’àmbit del marketing i les xarxes socials donaran contingut a una jornada que, l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Roses, ha organitzat amb l’objectiu d’acostar noves eines tecnològiques als comerciants del municipi. L’experiència professional de cada un dels ponents, a més, servirà perquè a part d’aquestes eines, els empresaris rosincs tinguin també noves perspectives d’orientar i repensar els seus projectes empresarials per adaptar-los a les noves tendències, és a dir “per tal que es puguin posar-se al dia pel que fa al món de les xarxes socials”, ha significat Ambrosio Martínez.

Emilio Duró, carismàtic expert en marketing i economia encapçalarà una de les xerrades adreçades als empresaris de Roses i comarca.

La jornada pretén ser molt dinàmica, pràctica, motivadora i especialment útil, on conferenciants com Emilio Duró, economista, assessor i formador en grans empreses del país, que també és conegut per les seves motivadores conferències d’alt nivell, “especialistes, en definitiva, que venen de fora i que sempre et poden ensenyar alguna cosa nova, amb els quals després es tindrà un torn de preguntes per saber que es cou avui en dia pel que fa al 2.0”, ha destacat Montse Mindan

Especialistes, a banda de Duró, com Montserrat Peñarroya, experta en inversions a internet, consultoria nacional i internacional, docent i inversions a Internet. Així mateix, intervindran Mun Bau, Fundadora i Sòcia a WuWant Marketing & Creativity – Creativitat, Consultoria i Formació orientada al sector Tourism & Leisure, Núria Pascual, Directora de l’Àrea de Comerç, Turisme i Cultura Empresarial i Formació de la Cambra de Comerç de Girona ens presentarà la campanya ‘Fes la bossa!’, on hi participa l’Ajuntament de Roses i Roses Comerç, i Josep Oriol Tomas Huyn-Quan – Chieu, consultor e-business que presentarà una guia pràctica per treure la màxima rendibilitat a internet per part del comerç i turisme.

La jornada, que està pensada per a empresaris, però també a tothom interessat en conèixer com funciona el món virtual i veure com se’n pot treure un rendiment,  s’iniciarà a les 9 hores del matí.
Cal destacar que l’assistència és gratuïta, tot i que per assistir cal confirmació a l’Àrea de Promoció Econòmica, c/ Madrid, 1; telf. 972 152 521, o bé a l’adreça electrònica promocioeconomica@roses.cat.

Exit mobile version