El segon concert del cicle Música D’Nits de Roses fa ple

Cicle Música D’Nits de Roses
Ian Sala i Ignasi Tomàs durant la seva actuació

Els rosincs Ignasi Tomàs i Ian Sala emplenen l’aforament disposat a la Ciutadella de Roses

Aquest passat dissabte, 25 de juliol, es va celebrar en un racó idíl·lic de la Ciutadella de Roses els segon concert del Música D’Nits, protagonitzat pels rosincs Ignasi Tomàs i Ian Sala, que no és la primera vegada que col·laboren junts per oferir un espectacle poètic-musical, ja que, recordem, van participar al l’edició 2019 del Festival Març de Paraules amb la proposta ‘Poesia, cançons i aiguamolls’.

Dissabte van presentar al públic assistent l’espectacle ‘Cantus i Contes’, per oferir un repertori de poemes de Prudenci Bertrana, Mª Àngels Anglada i Federico García Lorca, entre d’altres, recitats per Tomàs i musicats per Sala, que es van alternant amb les caçons del propi cantautor de Roses.

Una de les sorpreses de la nit va ser la col·laboració en una de les interpretacions de la violoncel·lista Anna Contreras, la cantant Rusó Sala, i germana de l’Ian, i la Laia Tomàs, filla de l’Ignasi, fent el coros.

Aquesta segona proposta poètic-musical de l ‘Ignasi Tomà i l’Ian Sala “va tenir molt bona acceptació per part del públic rosinc, com ho demostra el fet que es van reservar totes les cadires que podíem encabir seguint el protocol de la crisi sanitària”, va afirmar el regidor de Cultura i Festes, Èric Ibáñez.  

Aquest cicle Música D’Nits de Roses el clourà el pròxim 22 d’agost amb Jabier Muguruza, un dels més reconeguts cantautors de les darreres dècades al País Basc, que oferirà a Roses un recorregut per la seva àmplia discografia, acompanyat per Mikel Azpiroz al piano, músic del més alt nivell de l’escena basca