El Sènior Femení del C.B Roses és el millor equip 3ª Territorial de tot Catalunya

Club Bàsquet Roses

El Sènior Femení del C.B Roses és el campió de Catalunya de 3ª Territorial

El primer equip femení del Club Bàsquet Roses es proclama campió de Catalunya guanyant la Final Four que van disputar els millors equips de 3ª Territorial de Girona, Barcelona, Tarragona i Lleida

Club Bàsquet Roses
El Sènior Femení del C.B Roses s’ha proclamat campió de Catalunya de 3ª Territorial

El Sènior Femení del Club Bàsquet de Roses, en dos grans partits, “pot ser els dos més complerts que hem fet durant tota la temporada”,  es va proclamar ahir com el millor equip de 3ª Territorial de tot Catalunya.

Un títol que es va decidir a la Final Four que van disputar els equips campions de 3ª Catalana de les demarcacions de Girona, Barcelona, Tarragona i Lleida, al pavelló AD Torreforta de la capital tarragonina.

Les jugadores del C.B. Roses, dirigides per David Casellas, més conegut com en Kape, es van guanyar el dret de disputar aquesta Final Four després de conquerir, la setmana passada, el campionat territorial i l’ascens a 2ª Catalana, així que, per l’equip “va ser com un premi ser en aquesta final, perquè la feina ja l’havíem feta, però un cop vam ser allà, a la xerrada prèvia al partit, vam dir que ja que ens hem aixecat d’hora i que hem deixat 50 plans potser millors per fer aquest diumenge, sortiríem a la pista a donar el màxim”, ha explicat Casellas.

I sí, van donar el màxim. En la semifinal es van enfrontar contra l’equip local, La Pobla, del Club Bàsquet Tarragona. Un partit en que la primera part va ser molt igualada, que va arribar al descans perdent el C.B. Roses perdent de 3 punts. Un marcador que donava molta confiança al tècnic rosinc perquè “una de les nostres millors jugadores no va anotar cap punt, llavors vaig pensar que quan es deixés anar tindríem molt a guanyar, i així va ser”, ha afirmat en Kape.
I les rosinques es van emportar la victòria per 11 punts de diferència, 64-53, que podria haver estat més ampli si les rosinques no s’haguessin deixat fer un parcial en contra de 0-10 a l’últim minut, mentre que en l’altra semifinal el Clínica Dental Can Parellada, de Terrassa, es va imposar al Deco Teba’s del C.B. Lleida per 45-38.

Cal destacar que per la composició dels equips el C.B. Roses era la ventafocs d’aquesta Final Four per decidir el campió de Catalunya de 3ª Territorial, ja que tots anaven amb el màxim jugadores establert, és a dir 12, mentre que David Caselles només en disposava de 9, un hàndicap per poder donar descans a les jugadores en un campionat d’aquestes característiques on s’han de jugar dos partits en un interval de poques hores.

I a la xerrada prèvia a la final, que els va enfrontar davant el Clínica Dental Can Parellada “vam parlar que sabíem que estàvem cansades, que les cames ens pesaven, ha desvetllat Casellas, però que havia que disputar-la i fent una defensa excepcional davant jugadores molt més altes, a les que vam agafar molt rebots i no deixant a la de més alçada d’elles que tires còmodament a cistella en cap ocasió, vam poder guanyar.

Van guanyar per 58 a 45, el que deixa palès que la clau de l’ascens a 2ª Catalana d’aquest títol de campiones de Catalunya del Senior Femení del Club Bàsquet Roses ha estat la defensa.

L’objectiu per a la temporada vinent “es poder conformar un equip per competir amb un mínim de garanties a 2ª Catalana, per això ja hem vist alguna jugadora per veure si vol venir a jugar amb nosaltres”, ha desvetllat David Casellas.

Un equip que hauria de poder disposar de les 12 jugadores que permet el reglament en cada partit, perquè amb les 9 amb les que ha jugat el Sènior Femení aquesta temporada faria pràcticament impossible mantenir la categoria.