El Sènior Femení del C.B. Roses es proclama campió de lliga i torna a la Segona Catalana

Club Bàsquet Roses

L'equip Sènior Femení del Club Bàsquet Roses que s'ha proclamat campió de la Tercera Categoria de Girona

Les jugadores del Sènior Femení del Club Basquet Roses, que han guanyat 13 partits i només han perdut 3 en tota la lliga, van assolir el campionat i l’ascens de categoria ahir diumenge

Club Bàsquet Roses
L’equip Sènior Femení del Club Bàsquet Roses que s’ha proclamat campió de la Tercera Categoria de Girona

L’equip Sènior Femení del Club Bàsquet Roses ha disputat aquest cap de setmana dos partits corresponents a la lliga de Tercera Categoria de Girona.
Dissabte van jugar el primer al Pavelló Municipal d’Esports i que va ser l’últim partit de la lliga. I van guanyar al C.B. Olot per 66-57. Una victòria que va situar a les jugadores rosinques a un pas de proclamar-se campiones si guanyaven el partit ajornat corresponent a la 15ª jornada, contra l’equip de la Vall d’en Bas.

I aquest partit que es va jugar ahir, també al Municipal d’Esports, les jugadores dirigides per David Casellas no van fallar guanyant per 74-44. Una victòria que les va situar a la classificació general empatades amb el C.B. l’Escala, tots dos equips amb 13 partits guanyats i només 3 perduts, però el títol va ser per a les jugadores del C.B. Roses gràcies la diferencia de punts. A la pista de l’Escala, les rosinques van perdre de 3, però a casa van ser capaces de guanyar per 16 de diferència.

El Sènior Femení del Club Bàsquet Roses ha fet una gran temporada que com a premi el farà tornar l’any vinent a la Segona Categoria. Un premi que han assolit sense cap més secret que el treball, “sí, és un equip molt treballador més la cohesió que hi ha hagut entre les jugadores veteranes i les més joves i el compromís amb la feina que fan, ha estat la clau per assolir el campionat”. Un exemple que de treballadores ho són les jugadores del Sènior Femení del C.B. Roses el va comprovar Casellas durant la temporada en els entrenaments dels dimarts, “en el que venen les jugadores veteranes, ja que les més joves estudien fora de Roses, i més de la meitat del entrenament la dediquem a preparació física i no es perden ni un, fins i tot una jugadora que ha estat mare s’ho perd aquest entrenament, i d’altres dirien per anar a córrer no hi vaig, és fantàstic poder entrenar així”, ha assenyalat el tècnic.

I l’any vinent, l’equip format per Vinyet Castellanos, Aina Gratacós, Laia Millans, Blanca Padrosa, Sara Ferrer, Aida Cantenys, Marta Pujol, Ariadna Comas, Nere Isern, la capitana Esther Soler, entrenades per David Casellas i Javier Fernández com a preparador físic tornaran a la Segona Catalana, categoria a la que van haver de renunciar l’any passat, després de militar durant 4 anys per manca de jugadores.
Un ascens que no era un objectiu prioritari per aquest any, “perquè el que volíem, primer, era fer un equip per competir i veure com anava i el resultat és que des d’un primer moment hem estat a dalt, barallant-nos amb l’Escala, l’Olot i el Blanes, que són els equips que també han estat a dalt”, ha explicat David Casellas.

Però, abans que arribi la temporada vinent les jugadores del primer equip femení del Club Bàsquet Roses participaran, el proper diumenge, en la Final Four que enfrontarà a les campiones de Girona, Barcelona, Tarragona i Lleida per decidir quin equip es proclama com a campió Sènior Femení de Catalunya.