El Sereníssima tanca la temporada de creuers del port de Roses

El creuer Sereníssima al port de Roses

El Sereníssima amarrat al port de Roses

El port de Roses tanca avui la temporada de creuers, amb l’arribada del doble de passatgers que l’any passat

El creuer Sereníssima al port de Roses
El Sereníssima amarrat al port de Roses

El vaixell Sereníssima, de la companyia naviliera Premier Cruises, que va arribar ahir al vespre al port de Roses i marxarà aquesta nit a les 22 hores, tanca la temporada 2018 de creuers a la Vila.

Una temporada en la que s’han comptabilitzat un total de 8 escales des del seu inici, el passat mes de maig, doblant el nombre de passatgers i creuers rebuts respecte l’any 2017.

Un augment en el nombre de turistes que ens visiten per mar que ha estat possible “gràcies a les companyies de creuer que han consolidat el port de Roses dins les seves rutes i gràcies també a aquelles navilieres que ens van visitar per primer cop”, ha afirmat el regidor de Turisme, Félix Llorens, remarcant que el fet que s’hagi duplicat el nombre de passatgers, “és una dada positiva perquè demostra que el turisme de creuer, any rere any, es consolida com una altra via de rebre visitants a casa nostra”.

El Sereníssima va atracar al port de Roses provinent de Port-Vendres, i des de la seva arribada, el centenar de passatgers britànics que viatgen a bord, han pogut visitar la població, conèixer la seva gastronomia, cultura i entorn, així com participar en alguna de les excursions realitzades aquest matí a Figueres o a les ruïnes d’Empúries.

Roses ha rebut des de l’arribada del primer creuer de la temporada, el Saga Pearl II, el passat 6 de maig, fins avui 24 d’octubre, un total de 8 escales i 5.200 passatgers, doblant així el nombre de creuers i visitants respecte a l’any passat. Aquests resultats es valoren molt positivament, ja que representen el tercer any consecutiu d’increment ininterromput en l’activitat creuerística a la població, consolidant-se així el bon posicionament de Roses en aquest sector.

L’exitosa temporada 2018 de creuers s’ha aconseguit amb la fidelitat de les companyies per la Costa Brava i les noves línies de creuer. Destaca la tasca de promoció dels ports de Roses i Palamós i les seves destinació als fòrums més importants internacionals i estatals sota la marca Costa Brava Cruise Ports.

Dins d’aquesta promoció, els dos ports i la destinació han participat recentment a la fira europea Seatrade Med celebrada a Lisboa. Formen part de Costa Brava Cruise Ports les administracions i organismes següents: Ports de la Generalitat, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, els ajuntaments de Palamós i Roses i les cambres de comerç de Palamós i Girona.