El sergent Àlex Duran i l’informàtic Jordi Contreras, de la Policia Local de Roses, reconeguts per la seva tasca

Policia Local de Roses
Moment de l'entrega dels diplomes d'agraïment i reconeixement que va portar a terma a la comissaria de la Policia Local de Roses

Els Mossos d’Esquadra els han fet un reconeixement per la seva tasca de gestió del sistema de videovigilància que la Policia Local de Roses porta a terme a la via pública de la Vila

Cada any el cos de Mossos d’Esquadra, durant la celebració del Dia de les Esquadres, té com a tradició reconèixer les actuacions meritòries dels membres del Cos, així com dels altres cossos policials, i de representants de l’àmbit de la judicatura i, com no, de la societat civil.

Enguany, l’Àrea Bàsica Policial Alt Empordà-Roses ha  reconegut la tasca del sergent de la Policia Local de Roses, Àlex Duran i del tècnic informàtic del departament policial, Jordi Contreras, per la seva tasca en la gestió de les càmeres de seguretat i vigilància. Una gestió que ha permès resoldre alguns casos delictius de manera eficient.

I ahir, en un acte privat que es va portar a terme a la Comissaria de la Policia Local de Roses, el sotsinspector en cap de l’ABP Alt Empordà-Roses, Gabriel Ruiz, i el sotsinspector Josep Ruiz, van fer entrega davant inspector Eduard Campà i el regidor de Seguretat Ciutadana, Joan Plana, d’aquests reconeixements, en forma de diploma, a Àlex Duran i Jordi Contreras.

De la gestió i control de les càmeres de seguretat i videovigilància, per temes de protecció de dades, només s’encarrega una persona, que en el cas de Roses és el sergent Àlex Duran, que compta amb el suport del tècnic informàtic, Jordi Contreras, el qual gestiona tot el servei de manteniment i de solucionar els problemes quan les càmeres no funcionen adequadament.

I la tasca del sergent “és estar en contacte en tot moment amb els cossos dels Mossos d’Esquadra, Guàrdia Civil i Policia Nacional, així que quan demanen unes imatges els envio el més ràpidament possible, sigui el dia i el moment que sigui, perquè la rapidesa és clau per resoldre possibles casos delictius”, ha afirmant Duran.

Per tant, aquest reconeixement per part dels Mossos d’Esquadra “ens fa estar contents i agraïts perquè vol dir que la feina que fem té els seus fruits, i és una manera amb la que ens agraeixen la nostra implicació i, en definitiva, la implicació de comissaria de la Policia Local de Roses en resoldre situacions i casos envers la seguretat de la població”.

Per la seva part, el regidor de Seguretat Ciutadana, Joan Plana, va afirmar que “és tot un honor i un merescut reconeixement a la tasca policial que fem des de la comissaria municipal de Roses”.