El show de Mojinos Escozíos fa vibrar les Barraques de Roses

Barraques de Roses 2019
El Mojinos Escozíos en general i 'El Sevilla' en particular van oferir un gran show-concert a les Barraques de Roses

Els Mojinos Escozíos van actuar a les Barraques de la Festa Major de Roses dins la seva gira ‘Los Más Grandes 2019’

“A Roses le vamos a ofrecer un espectáculo maravilloso de luz, sonido y color de unas dos horas con unos músicos que cuando salen al escenario se dejan la piel”, va afirmar Miguel Angel Rodríguez, ‘El Sevilla’, cantant i líder dels Mojinos Escozíos.

I tant que es van deixar la pell. Després de 22 anys de carrera professional, després de 16 discos editats (9 d’Or, 3 de Platí i 1 disc Triple Or) i després d’uns 1.700 concerts a les seves esquenes, els Mojinos Escozios, continuen deixant-se la pell a sobre un escenari, com van poder comprovar les milers de persones que hi havia a Barraques per veure el show de ‘El Sevilla’ i sentir les cançons del que serà el seu pròxim disc, que se publicarà aquesta propera tardor, ‘Semos los más grandes’, tot i que, com ha fan sempre els Mojinos “vamos a tocar las canciones que la gente quiera escuchar, porque la gente se las sabe, las conoce y por lo tanto haremos un rato de cachondeillo i de rock and roll”

Els Mojinos Escozíos ja van visitar les Barraques de Roses al 2013 dins la seva gira de presentació del disc ‘Semos unos màquinas’. Llavors van rebentar les Barraques, que es van omplir de gom a gom. I ahir les van emplenar, però no del tot. Tant els hi fa això als Mojinos, perquè es van deixar la pell a sobre l’escenari perquè com va dir ‘El Sevilla’, “los Mojinos somos una apuesta segura para un concierto de fiesta major sea donde sea, en el rincon que sea de la península”.

I és que, realment, els directes de Mojinos Escozíos no deixen indiferent a ningú. Arriben a tota mena de públics i edats fent humor mentre cantant i interpreten un bon Rock and Roll, ironitzant molt, però amb respecte, sobre l’actualitat social que els envolta, que ens envolta.

Els rosincs Delpuerto presenta a Barraques el seu nou disc ‘Todo puede ser’

Barraques de Roses 2019
Els Delpuerto van fer de teloners de Mojinos Escozíos

Els Delpuerto és un grup composat pels músics Pepe Soler a la bateria, Nil Falgarona al baix, Norfeu Falgarona a la guitarra i liderat pel cantant i compositor Alberto Del Puerto. D’aquí el seu nom.

I els quatre músics d’aquesta banda de Roses estan actualment immersos en la gira ‘Todo arde’, presentado el seu nou disc ‘Todo puede ser’ del qual van interpretar 7 temes, com ara ‘La virtud de mis defectos’, que és la cançó amb la que inaugurar la segona nit de concerts de Barraques, ‘Mil rarezas’ o ‘Arde’ que és el nou single d’aquest treball discogràfic.

Els Delpuerto van oferir un concert a Barraques de pop-rock alternatiu amb molta energia, molta força “amb lletres que parlen de tot, però sobretot parlen que el rendir-se no és una opció, que passi el que passi has de tirar cap endavant perquè sempre vindran temps millors per a qualsevol cosa, sigui amor, sigui la sort, sigui el que sigui”, va afirmar Alberto Del Puerto.  

I d’això en sap el cantant i compositor rosinc, el quart porta 6 anys fent bolos arreu de l’Estat espanyol per tal de fer-se un forat entre els grans el món de la música.