El Síndic de Greuges atendrà el proper 24 d’abril les queixes que puguin tenir els veïns i veïnes de Roses

Síndic de Greuges

El desplaçament del Síndic a Roses es fruit  del conveni de col·laboració amb l’Ajuntament

Síndic de GreugesMembres de l’equip de l’Oficina del Síndic de Greuges seran a Roses, com cada any per aquestes dates, concretament el dimarts 24 de d’abril, a l’Àrea de Promoció Econòmica (edifici Oficina de Turisme) carrer de Madrid nº 1, 1er pis, per atendre als veïns i veïnes de Roses que vulguin fer consultes o presentar queixes contra les administracions i les empreses que presten serveis d’interès general, com poden ser l’abastiment de llum, aigua o gas.

Per demanar visita, cal concertar prèviament l’entrevista trucant al telèfon 900 124 124 o enviant un missatge a l’adreça electrònica sindic@sindic.cat.

El desplaçament del Síndic a Roses es fruit  del conveni de col·laboració amb l’Ajuntament. L’acord estableix que el Síndic ha d’oferir a l’Ajuntament una supervisió singularitzada de la seva actuació. Aquesta supervisió es concreta, entre d’altres tràmits, en la tramesa a l’Ajuntament d’un informe anual que reculli la situació de les queixes gestionades referents al municipi i una estadística de les consultes provinents de persones i d’entitats de Roses que s’hagin atès des del Síndic.

El Síndic de Greuges de Catalunya té la funció d’atendre les queixes de totes les persones que es troben desemparades davant l’actuació o la manca d’actuació de les administracions, així com de garantir el dret de les persones a una bona administració amb independència i objectivitat.