El Sirena, que s’ha estrenat al Port de Roses, és el quart creuer de la temporada d’enguany

Port de Roses
El creuer Sirena fondejat a la badia de Roses

El port de Roses ha acollit aquest matí la visita del creuer de luxe Sirena, de la companyia Oceania Cruises. Un vaixell que és el primer cop que fa escala a la Vila.

Creuer Sirena
El creuer Sirena fondejat a la badia de Roses

El Sirena, amb bandera dels EE.UU, amb 541 passatgers, la majoria del país nord-americà, però també d’Austràlia i Canadà, i 398 tripulants, és un creuer de luxe que s’estrena en la seva estada al Port de Roses.

Procedent del port de Barcelona ha arribat a Roses a les 8 del matí, i els turistes han aprofitat l’estada d’onze hores per conèixer a fons la Vila de Roses, però també per fer algunes excursions per visitar la ciutat de Girona; el Museu Dalí, a Figueres; Peralada; Cadaqués; Begur; Besalú; Banyoles i el Jaciment Arqueològic d’Empúries

L’alcaldessa de Roses, Montse Mindan, i el regidor de Turisme i Promoció Econòmica, Fèlix Llorens, han visitat el vaixell al voltant de les 11 del matí per fer el lliurament al seu capità de la tradicional metopa amb què es commemora la primera arribada al port de Roses.

La companyia Oceania Cruises és la primera vegada que ha programat una ruta dels seus vaixells amb estada a Roses, la qual cosa “significa que la feina que s’està des de l’Ajuntament de Roses, juntament amb la marca Costa Brava Cruise Ports, Patronat de Turisme Costa Brava Girona i  Cambra de Comerç de Girona, és positiva i comencem a recollir els fruits”, ha afirmat Llorens.

El  creuer Sirena ha salpat a les 19.00 hores cap al port francès de Sète.