El ‘somni d’una tarda d’estiu’ continua per a l’equip del Monterrey de Vòlei Platja de Roses

XXVIII Campionat Local de Vòlei Platja Vila de Roses
Un moment de la final del segon torneig del XXVIII Campionat Local de Vòlei Platja Vila de Roses

Espectacular jornada de vòlei platja la que es va viure a la platja de Santa Margarida i on l’equip del Monterrey es va emportar el triomf per segon torneig consecutiu.

El ‘Somni d’una nit d’estiu’ és una comèdia escrita per William Shakespeare al segle XVI. Però el que va passar dissabte passat no es va tractar d’una comèdia, sinó d’esport, i esport del bo, com el que es va viure a la platja de Santa Margarida, tot just davant de l’Hotel Monterrey by Pierre&Vacances, en el segon torneig del XXVIII Campionat Local de Vòlei Platja Vila de Roses.

I al fil del que va succeir en el primer torneig, on va guanyar l’equip Monterrey, significant que tots els membres d’aquest equip sobrepassen, de llarg, la cinquantena d’anys, vam voler recordar el vuitè àlbum que va publicar l’any 1979 Miguel Ríos amb el títol “Els vells roquers mai moren”.

Doncs, aquest segon torneig tornem a recordar, en certa manera a Miguel Ríos, el qual adaptant el títol de l’obra de Shakespeare va publicar l’any 83 l’àlbum més exitós de la seva carrera, ‘El rock d’una nit d’estiu’, i que nosaltres també modifiquem ara per ‘Somni d’una tarda d’estiu’.

El ‘somni d’una tarda d’estiu’ que van viure Lluís Noguer, Alexander “Sasha” Seleznev, Josep Descamps i Willy van Gendt, membre de l’equip Monterrey de Vòlei Platja en guanyar de manera consecutiva el torneig d’aquests esport que es va celebrar, com ja hem esmentat, el passat dissabte.
No tenen rival, són veterans, i per a la practica es pot dir que són veterans però aquest estiu no hi ha cap equip que els faci ombra. Una proesa molt lloable i de reconeixement el que aconsegueixen aquests jugadors de Vòlei Platja, però que a la vegada fa evident que després de Xavi Bosma (rosinc campió olímpic de Vòlei Platja), Nogué, Descamps, van Gendt i “Sasha” hi ha el buit… O no.

XXVIII Campionat Local de  Vòlei Platja 3×3 Vila de Roses

En aquest segon torneig del XXVIII Campionat Local de  Vòlei Platja Vila de Roses, organitzat per 100×100 Fitness amb la col·laboració tècnica i logística de l’Ajuntament de Roses, hi van participar 18 equips, 10 inscrits al  nivell de Promoció per als debutants o que tenen poca practica, i 8 al nivell Avançat per a jugadors habituats a jugar al Vòlei Platja.

Els 2 nivells van jugarf inicialment una fase prèvia o de grups (a on van jugar tots contra tots), i posteriorment, en funció de la classificació obtinguda a la fase prèvia, es va disputar la fase final eliminatòria, a partir d’ un quadre de vuitens de final.

Un cop acabada la fase prèvia i fer una pausa per dinar per tal de reposar forces a la tarda es va disputar la fase final, amb la modalitat de grup de guanyadors i grup de repesca, sistema implantat com a novetat en aquest segon torneig del 25è campionat amb el qual, si un equip perdia un partit, amb el sistema de repesca se’l donava la possibilitat de poder accedir a les semifinals.  

I al nivell de Promoció, l’equip del ‘Monteys’ va ser el guanyadors en imposar-se a la final a l’equip de ‘Ivó, Lluc i Eudald’, per 2 sets a 1.

Pel que fa al nivell Avançat, doncs això l’equip del ‘Monterrey’ va viure el seu somni d’una tarda d’estiu en guanyar per 2 sets a 1 (21-18; 24-25; 15-10) a l’equip de ‘100×100 Fiitness’ (21-18; 24-25; 15-10).
Una final que va fer les delícies dels amants d’aquest esport per la igualtat que hi va haver i per poder veure punts molt disputats i espectaculars.

L’entrega de trofeus als semifinalistes, finalistes i guanyadors va anar a càrrec de la regidora d’Esports, Vero Medina, el director de 100×100 Fiitness, Carles Trilla, i la directora de l’Hotel Monterrey by Pierre&Vacances, Eva Écija.

Com ja es tradició en finalitzar l’entrega de premis és va obsequiar a tots els participants, acompanyants i públic, amb la tradicional sangria, gentilesa de l’Hotel Monterrey by Pierre&Vacances.

Després d’aquesta  2a prova, la classificació provisional , queda de la forma següent:

XXVIII CAMPIONAT LOCAL de VÒLEI PLATJA VILA de ROSES
CLASSIFICACIÓ GENERAL 2019
NIVELL  ALT

                 
EQUIP 1r Torneig 2n Torneig 3r Torneig TOTAL PUNTS POSICIÓ FINAL
Posició Punts Posició Punts Posició Punts
                 
MONTERREY 1r 25 1r 25     50  
SHOW TIME 2n 20 1/4 Final 10     30  
100×100 FITNESS 1/4 Final 10 2n 20     30  
PELOTAZOS BOOM 1/2 Final 15         15  
NIÑOS DEL GUETHO 1/2 Final 15         15  
SALUT I DUROS     1/2 Final 15     15  
BOMBETA TEAM     1/2 Final 15     15  
PREQUERKA 1/4 Final 10         10  
GARRULETTI 1/4 Final 10         10  
HAPPY TOX 1/4 Final 10         10  
2 PETITS I 1 D’ALT     1/4 Final 10     10  
BLACK CAPITANS     1/4 Final 10     10  
ELS ÚLTIMS     1/4 Final 10     10  

 

La tercera prova i última d’aquest  XXV Campionat Local de  Vòlei Platja 3×3 Vila de Roses 2019 se celebrarà el proper dissabte 17 d’agost. Un tercer torneig on hi haurà l’al·licient de saber si l’equip del ‘Monterrey’, que compta amb més participacions i títols guanyats en aquest campionat local de Vòlei, es capaç de guanyar els tres tornejos en un mateix any, fita mai assolida per ningú.
Continuarà el somni per a l’equip ‘Monterrey’?