El sopar benèfic de Nadal de FADIR reconeixerà enguany la tasca social de la Xarxa de Convivència de Roses

Fundació d’Ajuda al Discapacitat de Roses

El sopar benèfic de Nadal de la Fundació d’Ajuda al Discapacitat de Roses, FADIR, es portarà a terme dissabte 23 de novembre, a l’Hotel Risech

La Fundació d’Ajuda al Discapacitat de Roses, FADIR, celebrarà el dissabte, 23 de novembre, el seu sopar benèfic anual. Un àpat que té un doble objectiu. El primer, de caràcter benèfic, és recaptar diners per poder destinar-los als projectes que organitza i serveis que ofereix envers els seus associats al llarg de l’any
I el segon té a veure en reconèixer la tasca d’una entitat o persona que hagi portat a terme una acció, projecte o servei bé a benefici de la Fundació d’Ajuda al Discapacitat de Roses o bé en favor de la societat en general.

I en aquest ocasió, el sopar benèfic de Nadal de FADIR farà honor a la tasca social que porta a terme la Xarxa de Convivència de Roses des de la seva creació, ara fa 9 anys.

El sopar s’iniciarà a les 21 hores i els interessats en assistir-hi ho poden fer la reserva al telèfon 625 178 109, al mail info@fadir.cat, o bé al local social situat al carrer Granada, nº8, de Roses.