El sopar solidari de Roses contra el càncer aplega gairebé 200 persones

Fundació Roses contra el Càncer

185 persones provinents d’arreu la demarcació de Girona va assistir el sopar anual organitzat per la Fundació Roses contra el Càncer per recaptar fons per lluitar contra la malaltia

Fundació Roses contra el CàncerEl sopar benèfic a favor de la Fundació Roses contra el Càncer va reunir a l’hotel Almadrava Park un total de 185 comensals provinents d’arreu de la demarcació de Girona.

La societat civil, empresaris, especialistes en el món de l’oncologia i autoritats polítiques van voler portar el seu gra de sorra amb el donatiu de 50 € per assistir a aquest sopar anual per lluitar contra el càncer.

Així, es van donar cita davant de taula el president de la Federació Catalana d’Entitats Contra el Càncer (FECEC), Dr. Miralles, el Director Assistencial ICO Girona, Francesc Soler, el Cap del Servei d’Oncologia ICO Girona, el director Servei Atenció Primària Girona Nord, Francesc German, el director CAP Roses, Manel Espinet i el director Centre Sociosanitari Bernat Jaume, Arcadi Boixadera, que va compartir taula amb la presidenta de la Fundació Roses contra el Càncer, Pilar Serra i l’alcaldessa de Roses, Montse Mindan.

Con també és tradicional, l’Ajuntament de Roses va estar àmpliament representat amb l’assistència de la majoria de regidors de l’actual equip de govern.

Durant la vetllada es va portar a terme el sorteig d’un viatge a Tenerife durant 7 dies en un hotel de 4 estrelles, el qual Viatges Viñolas es va fer càrrec d’una part de les despeses, i 2 llibres sobre elBulli signats per Ferran Adrià i 1 sopar per a dues persones al restaurant La Sirena.

Cal destacar que el Club Rotary Roses-Empuriabrava el va fer entrega, duran el sopar, a Pilar Serra del taló de 2000 euros corresponent als beneficis de la venda dels vins premiats al juliol a les Rodes Rotàries.

La Presidenta de la Fundació Roses contra el Càncer es va dirigir als assistents al finalitzar l’àpat  per enumerar tots els projectes i activitats que l’entitat ha pogut desenvolupar, durant el darrer any, i les que estan previstes realitzar properament, “tot això  no seria possible, sense la col·laboració  dels membres de la junta, del voluntariat , dels patrocinadors i col·laboradors, dels metges i de tot el poble de Roses, que cada vegada que organitzem alguna activitat, estan al nostre costat donant-nos suport , ajudant-nos i donant-nos ànims”, va agrair Pilar Serra.