El submarinisme a les Illes Medes es posa sobre la taula

Associació de Naturalistes de Girona

A debat el submarinisme a les Medes amb una taula rodona sobre la conservació i gestió d’aquest espai

Associació de Naturalistes de Girona L’Associació de Naturalistes de Girona (ANG) amb la col·laboració de IAEDEN-Salvem l’Empordà i la Càtedra d’Ecosistemes Litorals Mediterranis, organitzen el proper 11 de juny, una taula rodona per posar a debat el submarinisme a les Medes. Aquesta taula vol generar un debat obert sobre la conservació i gestió d’aquest espai, i on els diferents agents implicats puguin expressar la seva postura al respecte. Adjuntem el cartell i la nota de premsa.

Així mateix, l’ANG ha iniciat una recollida de signatures a través de change.org per demanar que es tramiti un nou Pla rector d’ús i gestió (PRUG) de les Illes Medes. L’objectiu és reforçar les al·legacions que van presentar al nou PRUG, i inundar la bústia del dirigent responsable en la matèria amb el clar missatge que la societat catalana no vol posar en perill els espais protegits per afavorir els interessos privats d’algunes empreses.

El debat obert al públic en general es portarà a terme al Museu de la Mediterrània- Can Quintana de Torroella de Montgrí dijous vinent, 11 de juny a les 19:30 hores.