El talent dels usuaris del CAR Jove de Roses es presenta al Teatre Municipal a la 1ª Mostra de Tallers

CAR Jove

El Teatre de Roses acollirà demà dissabte la 1ª Mostra de Tallers del CAR

CAR JoveEl CAR Jove va iniciar el passat mes de setembre una sèrie de Cursos i Tallers dirigit als joves “i més grans” de Roses. Els responsables d’aquest espai d’esbarjo, educació i convivència, el departament de Joventut de l’Ajuntament de Roses i els dinamitzadors juvenils de Llegendària Lleure van endegar una sèrie de Tallers de Teatre de Guitarra espanyola i elèctrica, de Cant, de Filmació i Edició de Vídeo, entre molts d’altres, dirigits a la ciutadania rosinca en general.
I ara, amb mig curs completat 7 mesos després, el Teatre Municipal de Roses acollirà dissabte a les 20 hores la 1ª Mostra de Tallers del CAR, amb l’objectiu que “les persones que han participat en el diferents cursos i tallers puguin ensenyar públicament tot allò que han après”, va assenyalar la regidora de Joventut, Anna Jorquera, per remarcar que “és una motivació, dins del seu aprenentatge, de poder mostrar, donar a conèixer al públic rosinc del que són capaços de fer”.

Entre les activitats que es podran veure, entre d’altres, hi ha un petita obra de teatre, un curtmetratge i fins i tot un petit concert protagonitzat per joves que qui sap si acabaran sent un grup musical