El talent femení agafa protagonisme a Roses

E-Woman

Roses enceta, aquest dijous 4 d’abril, l’itinerari arreu de l’Estat espanyol dels premis eWoman, un espai on dones prenen la paraula

E-WomanL’esdeveniment eWoman Empordà ha iniciat el compte enrere. El Teatre Municipal de Roses és l’espai escollit per celebrar, el 4 d’abril, durant tot el matí, una jornada que inclou ponències de dones d’exit, dinàmiques i motivadores, com és el cas de la Fashion Practice Lead d’Accenture, Coro Saldaña; la fundadora de Fintonic, Lupina Iturriaga; Diana Ballart, CEO i cofundadora de Chupa Chip, i Nerea de la Corte, responsable de Gestió Ambiental d’Endesa. A més, Usoa Arregui, coach i cofundadora de la consultora Cambyo, proposa una sessió de coaching, que girarà a l’entorn de l’èxit, un concepte, segons ella, «personal i intransferible». La ­jornada es completarà amb l’entrega de premis a tres dones eWoman Empordà. Per a aquest reconeixement, s’han establert tres categories: negoci en línia, trajectòria professional i mèrit esportiu.

Un jurat representat per professionals del sector empresarial i econòmic, del món de la comunicació i de l’àmbit institucional té la responsabilitat de valorar les trajectòries de dones de l’Alt Empordà seleccionades per a aquests guardons.

Els aliats de la jornada

La jornada eWoman Empordà està organitzada pel Setmanari de l’Alt Empordà i Prensa Ibérica i compta amb el suport del Grup Ter­raza, l’Ajuntament de Roses, Autopodium Volkswagen, Engel & Völkers, Fricash, la Universitat de Girona, la Diputació de Girona, l’Associació Gironina d’Empresàries (AGE), l’Associació d’Empreses de Noves Tecnologies (Aenteg), Endesa i la Xarxa d’Emprenedores Competents (XEC Empordà). L’entrada a eWoman Empordà és gratuïta. Inclou coffee break i networking, i es pot obtenir a través de la pàgina web www.ewoman.es/roses.

Ponències de curta durada

L’esdeveniment es composa d’una sèrie d’experiències sintetitzades en intervencions de poca durada, que donaran lloc a una jornada amena i dinàmica i repleta de coneixement i expertesa. eWoman Empordà està concebut per servir d’inspiració i motivació a altres dones i per enfortir la imatge de la dona d’avui, integrada en llocs professionals de diferents sectors, amb caràcter innovador dins l’entorn digital i de les tecnologies. L’esdeveniment té com a fita posar en valor les dones actuals, líders i capaces de tot.

Una gira per catorze ciutats

Roses enceta, el 4 d’abril, l’itinerari arreu de l’Estat espanyol dels premis eWoman, un esdeveniment que recorre catorze ciutats on les capçaleres de Prensa Ibérica tenen  presència. Les tres dones guanyadores del guardó eWoman Empordà opten a participar en la final estatal eWoman, a Madrid, juntament amb la resta de dones elegides arreu de les seus espanyoles. En aquest acte, a Madrid, es donarà per tancada la gira de premis eWoman. Irene Lanzaco, ­directora general de Gabinet de Presidència de Prensa Ibérica destaca que «eWoman és un gran punt de trobada per compartir, per reconèixer el ­mèrit de la dona emprenedora, per avançar en la cultura de la igualtat, per modernitzar el nostre model de convivència i per progressar junts com a societat».