Inici Actualitat El taller “Petits Grans Arquitectes” és la nova proposta per continuar ‘Aprenent...

El taller “Petits Grans Arquitectes” és la nova proposta per continuar ‘Aprenent Jugant’ a Roses

“Petits Grans Arquitectes” és el pròxim taller del programa 'Aprenem Jugant' a Roses

El taller es desenvoluparà al llarg del matí d’aquest proper dissabte, de 10 a 12 hores, a l’Escola Narcís Monturiol de Roses

Les activitats del programa Aprenem Jugant impulsat pel Departament d’Ensenyament de l’Ajuntament de Roses, continuen el proper dissabte 24 d’octubre amb una proposta oberta al públic familiar, que no cal inscripció prèvia, i que permetrà els participants jugar a ser arquitectes i construir gratacels gegants, ponts, viaductes… en el taller de construccions gegants.

L’activitat es desenvoluparà al llarg del matí, de 10 a 12 h, i és l’únic taller del programa que no requereix inscripció prèvia. Està oberta a la participació de tota la família i al llarg de tot el matí es tindran en compte les mesures sanitàries i de prevenció necessàries: control d’aforament, espais habilitats i separats per unitats familiars, desinfecció d’espais i peces entre una família i una altra, ús de mascaretes i de gels hidroalcòholics.

L’activitat es realitzarà a l’Escola Narcís Monturiol i, si el bon temps ho permet, tindrà lloc a la pista exterior del centre.

Mascareta obligatòria 

A totes les activitats del programa Aprenem Jugant, la mascareta serà obligatòria a partir dels 6 anys i els pares, mares o tutors hauran de signar declaracions de responsabilitat abans de l’inici. Les activitats hauran de complir la normativa de nombre de participants establerta en cada moment.

Exit mobile version