El Teatre de Bescanó programa 25 obres de teatre, concerts i la dansa, com a novetat, per a la temporada de tardor-hivern

Teatre de Bescanó

Alba Florejachs i Jordi Díaz en la comèdia Losers

Qualitat en la programació del Teatre de Bescanó en el seu camí d’assolir ser un referent cultural a la demarcació de Girona

Teatre de Bescanó
Emma Vilarasau en Els dies feliços

El Teatre de Bescanó segueix treballant per ser un referent en programació cultural. La nova temporada arrenca amb 25 espectacles i 27 funcions, amb propostes molt atractives adreçades a tots els públics i amb la dansa com a novetat.

Algunes de les més destacades són Confessions de dones de 30, d’Edu Pericas amb Meritxell Huertas, Mònica Pérez i Ota Vallès, que es representarà el 10 d’octubre. Cinc dies abans, però, arribaran Maria del Mar Bonet i Borja Penalba.
La Gran Ilusión, de Mago Pop, tindrà tres sessions els dies 11 i 12 d’octubre. I Montserrat Carulla, arribarà a Bescanó el dia 18 del mateix amb l’obra Iaia!

Altres primeres figures del teatre català, Joan Pera i Lloll Bertran, seran el 10 de novembre amb Don Juan Tenorio.
Pulmons, amb Pau Roca i Carlota Olcina, el 15 de novembre.
Els dies feliços, amb Emma Vilarasau, el 22 de novembre.
Anna Roig i l’Ombre de Ton Chien, el 30 de novembre.
Losers, una comèdia romàntica de Marta Buchaca, amb Alba Florejachs i Jordi Díaz, el 13 de desembre.
El concert de Nadal de Cor Geriona, el 28 de desembre, i Un món de nadales amb Cris Juanico, el 4 de gener.
Tres dels espectacles de renom que inclou la programació formen part de Temporada Alta: Trilogia Mozart, amb la companyia Dei Furbi, el 4 d’octubre. L’oferta de teatre familiar i músical de Geronimo Stilton i Els Fantàstics, el 7 de desembre i, finalment, Dones com jo, de T de Teatre, l’ 1 de novembre.

Una de les novetats de l’oferta d’aquesta temporada és que s’afegeix un apartat de música i dansa, amb Barcelona City Ballet Project, el 17 d’octubre, i Belén Maya i Niño de Elche, el 21 de novembre.

El Teatre de Bescanó segueix donant suport a les companyies gironines, amb l’anomenat km-0. Es compta amb la presència de La Bleda, El Club Teatre, Òpera Jove, Grup de teatre del centre d’Arbúcies, La Principal de la Bisbal, El Mirador Teatre i Cor Geriona.

El director del Teatre de Bescanó, Quim Marcé, ha destacat que “com sempre, s’ha intentat fer una programació per a tots els gustos i totes les edats. S’han programat propostes comercials, de text, de grups emergents o de dansa. “Unes produccions, ha afegit, que han triomfat durant la darrera temporada a Barcelona i d’altres que, tot i ser poc conegudes, són de molta qualitat.
Marcéha remarcat que el Teatre de Bescanó continua “buscant fórmules per mantenir els mateixos preus que abans de l’apujada de l’IVA, i que això no sigui un obstacle perquè el públic no pugui accedir a la cultura”, recordant que es tracta de la quarta campanya amb importants descomptes, de fins al 60 per cent en el preu de les entrades, per accedir a la sala teatral bescanonina.

Exhaurides les 1.500 entrades posades a la venda amb preus promocionals dins la campanya Qui no corre…. vola!

Teatre de Bescanó
Alba Florejachs i Jordi Díaz en la comèdia Losers

La campanya que porta per lema Qui no corre…vola! impulsada pel Teatre de Bescanó s’ha tancat amb les 1.500 entrades que ha inclòs l’oferta venudes. La potent i imaginativa iniciativa de promoció amb descomptes de fins al 60 per cent en el preu de les entrades de la temporada de tardor suma un nou èxit per al Teatre de Bescanó i suposa un nou pas per acostar la cultura a la ciutadania. Els descomptes s’han aplicat en 15 espectacles que formen part de la nova temporada d’octubre a desembre.

Els espectacles que han format part de la campanya Qui no corre…vola! són, dins l’apartat de Teatre per adults: Confessions de dones de 30, Pulmons, Els dies feliços i Losers, de Marta Buchaca.
Pel que fa a la programació de teatre familiar, en la promoció s’han inclòs La Gran Ilusión de Mago Pop, l’espectacle de dansa Barcelona City Ballet Project i Òpera Jove. En l’apartat de teatre infantil , les obres que han gaudit de descomptes són: Tut-turutut la Princesa i La Sireneta.
I quan a la cartellera de concerts-música han format part de la promoció: l’actuació de Maria del Mar Bonet i Borja Penalba,La Principal de la Bisbal,Halldor Mar, Anna Roig i l’Ombre de Ton Chien i Cor Geriona.

D’aquesta manera, el Teatre de Bescanó ha volgut que la seva programació estigui a l’abast de totes les butxaques i que tothom pugui anar a veure espectacles de qualitat a preus reduïts. Aquesta campanya, que serveix per promocionar i impulsar la cultura, ve precedida per l’èxit de la que es va dur a terme l’estiu passat amb el nom Tria el preu i també destinada a espectadors previsors.

El director del Teatre de Bescanó valora de manera molt positiva la resposta del públic en aquesta nova campanya de preus asequibles ja que “les 1.500 entrades de la promoció s’han exhaurit, i gairebé totes el primer dia”.

Nova plana web

Aquest mes de setembre el Teatre de Bescanó estrena un nou web, amb una imatge més moderna i atractiva i un accés més fàcil per poder trobar tota la informació de la programació. A la nova plana web s’hi podran trobar notícies i comentaris actualitzats de les xarxes socials.

Cal recordar que el Teatre de Bescanó compta amb un Espai Obert, que té per objectiu la interrelació entre els actors i el públic assistent i que hi ha la possibilitat de fer-se soci d’Amics del Teatre per mitjà de la plana web www.teatrebescano.cat o directament a l’Ajuntament. Ser Amic d’El Teatre té molts avantatges, amb la possibilitat de poder disposar d’entrades a preu reduït i d’entrades gratuïtes en algun assaig general, a més de rebre al correu electrònic les novetats de la programació i gaudir de promocions especials.