Fira de la Rosa de Roses

El Teatre de Roses acollirà el 13 d’abril la final de la “batalla de gallos” Roses Free Battle

Roses Free Battle
Gerard Arroyo i Ester Navas durant la presentació de la 4ª edició de Roses Free Battle

El Roses Free Battle, que arriba a la seva quarta edició, és una competició de rap i hip hop de Roses on diferents joves s’enfronten entre ells en batalles consistents a rapejar de forma improvisada

Ester Navas, regidora de Joventut i Gerard Arroyo, membre organitzador de Roses Free Battle, han presentat divendres la que serà la quarta edició d’aquest esdeveniment, “que vam aconseguir, ara fa quatre anys, que es programés al Teatre Municipal per a que la gent veiés que no és insultar-se entre els artistes participants, sinó de fer rimes improvisades al moment, que és un art més difícil del que sembla”, ha explicat Arroyo.

Des de la primera edició el Roses Free Battle va esdevenir un èxit, el qual ha traspassat fronteres, per la qual cosa en aquesta quarta sessió, que tindrà lloc el proper dissabte 13 d’abril, “està prevista la participació de 16 artistes de molt nivell provinents de Barcelona, Tarragona, Figueres i Girona, entre d’altres poblacions”, ha anunciat Arroyo.

Així, a partir de les 17 hores, aquest proper dissabte el Teatre Municipal serà escenari d’aquest esdeveniment organitzat, a més de Roses Free Battle, per Costa Battles Freestyle, “amb la col·laboració, un any més, de l’Àrea de Joventut, des d’on volem donar l’enhorabona als joves que estan en aquest món perquè és una disciplina molt complicada pel nivell d’improvisació que comporta”, ha assenyalat Ester Navas.

Els 16 participants hauran d’enfrontar-se en un combat de batalles de rimes improvisades, acompanyats per un discjòquei encarregat de facilitar els fondos. El jurat estarà format per 5 integrants, on també i hi haurà 2 speakers. Un jurat que basarà la seva decisió per decidir els millors artistes en criteris com si segueixen bé el ritme, la qualitat de la rima i  millors arguments per rebatre les rimes del contrincant.

Els premis consistiran en tres trofeus per al primer, segon i tercer classificats.

Les entrades per assistir com a públic són gratuïtes, tot i que cal fer reserva prèvia a rosescultura.cat.