El Teatre de Roses inaugura aquest proper dissabte la nova programació amb l’obra ‘Ens ha caigut la sogra’

Teatre Municipal de Roses
Una escena de l'obra ‘Ens ha caigut la sogra’

La companyia Tequatre de Castelló d’Empúries es l’encarregada d’inaugurar la nova temporada teatral amb la comèdia ‘Ens ha caigut la sogra’

‘Ens ha caigut la sogra’ és una comèdia escrita per Lluís Coquard i ambientada a la Barcelona dels anys 70, que mostra les dificultats d’una parella de joves per viure al seu niuet d’amor. Una peça teatral amb la que la companyia Tequatre de Castelló d’Empúries inaugurarà aquest proper dissabte, 25 de gener, a les 21 hores, la nova programació del Teatre Municipal  de Roses.

‘Ens ha caigut la sogra’ narra com el jove matrimoni format per en Jordi i la Montse, acabats d’emancipar dels seus pares, només desitja viure sols. El fet que al poc temps la sogra se separi i se’ls instal·li a casa, generarà que es vegin immersos en divertides situacions, fins a un desenllaç en què s’aniran aclarint tots els embolics d’una trama en la qual els diversos personatges ens faran passar una estona agradable i divertida.

Amb aquest espectacle el Teatre Municipal de Roses inicia la seva nova temporada, que comptarà des d’ara fins al mes de maig amb obres com ‘Qui ets?’, de Màrius Serra; ‘La teta lisa’, de Rosa Juan Devesa; ‘Això ja ho he viscut’, dirigida per Sergi Belbel; ‘Solitudes’, de la companyia Kulunka Teatre; ‘Animals de Companyia’, amb el Grup de Teatre de Roses; ‘Todo dice que sí’, amb Alberto Sanjuán; ‘Fairfly’, a càrrec de La Calórica; ‘La balada del sabater d’Ordis’, proposta de teatre musical del músic Carles Coll; i ‘Una història real’, amb Julio Manrique. 

Les entrades ja es poden adquirir a la web www.rosescultura.cat o a la taquilla del Teatre Municipal de Roses, dijous i divendres de 12 a 14 h, i el mateix dia de l’espectacle, una hora abans de l’inici. Descomptes per a titulars del Carnet Club Roses Cultura, Carnet jove i Carnet de jubilat. Entrada gratuïta per a menors de 16 anys (sempre que vagin acompanyats per un adult) i les parelles lingüístiques de Roses.

Fitxa tècnica ‘Ens ha caigut la sogra’

Autor: Lluís Coquard

Direcció: Àngels Barrientos i Jaume Pujadas

Interpretació: Cristina Carbonell, Rubén Gifreu, Carme Magester, Jaume Pujadas, Debora Correia, M. Àngels Galí

Fotografia: Espai Creatiu CSN

Música i so: Jordi Llongueras, Àngels Barrientos

Producció: Tequatre

Entrada: 12 euros

Durada: 90 minuts