El Teatre de Roses presenta l’obra “Els homes són de Mart i les dones de Venus”, guia essencial per entendre la parella

Teatra Municipal de Roses

Les entrades per veure “Els homes són de Mart i les dones de Venus” només es podran adquirir el mateix dia de la representació, al preu de 12 euros, a la mateixa taquilla del teatre

Teatra Municipal de Roses“Els homes són de Mart i les dones de Venus” obrirà el dissabte 29 d’agost la nova temporada teatral a Roses. Una obra basada en el llibre més venut de John Gray, adaptada per Paco Mir (Tricicle) i dirigida per Edu Pericas (Confessions de dones de 30/Tuppersex), i en la que el seu protagonista, Jordi Díaz, dóna classes magistrals sobre els diferents comportaments dels homes i les dones, amb molt humor i complicitat amb el públic.
“Els homes són de Mart i les dones de Venus” és una guia essencial per entendre la parella i està considerat com un dels fenòmens més importants de la cultura popular moderna. L’obra està basada en un dels llibres més venuts de la darrera dècada i el més conegut que tracta les relacions entre ambdós sexes. Homes i dones sembla que procedeixen de planetes diferents. Són biològicament similars, utilitzen les mateixes paraules, comparteixen el mateix espai geogràfic, però els seus codis de comportament i idiomes són diferents.

A partit de setembre l’obra tornarà a la capital catalana després de dues temporades al Poliorama i al Teatre Principal, canviant el seu actor protagonista que fins ara havia estat Jordi Martínez.

Jordi Díaz

Jordi Díaz assumeix el repte de John Gray després d’una dilatada trajectòria teatral que inclou títols com El mètode Grönholm, Pel davant o pel darrera, No et vesteixis per sopar o, darrerament, Losers. Díaz es va donar a conèixer al gran públic amb el personatge de Fede a la sèrie de TV3 El Cor de la Ciutat i ha compaginat des de sempre el teatre amb el cinema i la televisió, interpretant tot tipus de personatges -a nivell estatal,és conegut per haver interpretat a Andrés de Cabrera a la sèrie històrica de TVE Isabel-.

Venda d’entrades:

La venda d’entrades només serà a la taquilla del teatre 1 hora abans de la representació. El preu de l’entrada és de 12 €