Fira de la Rosa de Roses

El Teatre de Roses s’uneix a la iniciativa ‘Cap Butaca Buida’ amb l’espectacle de paraula i música Els clàssics

Cap Butaca Buida
La regidora de Cultura i Festes, Sílvia Ripoll, durant la presentació de la iniciativa 'Cap Butaca Buida'

Cap Butaca Buida neix amb el propòsit d’arrelar una Diada Nacional del Teatre a l’alçada d’altres jornades culturals massives, com ara la Diada de Sant Jordi

Aquest matí, la regidora de Cultura i Festes, Sílvia Ripoll, ha presentat l’adhesió del Teatre Municipal de Roses a aquesta proposta, que el dia 16 de març oferirà la funció Els clàssics, amb Joan Massotkleiner i Anna Godoy.

Cap Butaca Buida neix amb l’objectiu de convertir Catalunya en la capital mundial de les arts escèniques i vol fer-ho a partir del repte d’omplir, el dia 16 de març, totes les butaques dels teatres de Catalunya.

Els clàssics és un recorregut de paraula i música per l’obra de grans poetes dels Països Catalans: Joan Salvat- Papasseit, Vicent Andrés Estellés, Josep Maria de Segarra, Blai Boner- Joan Vinyoli, Pere Quart (Joan Oliver) Miquel Martí Pol, Salvador Espriu. La força i la diversitat dels versos d’aquests clàssics contemporanis agafen una nova dimensió a través del contrast artístic i interpretatiu d’aquest duet: la veu inconfusible i plena de matisos de Joan Massotkleiner i la sensible, emotiva i transparent arpa d’Anna Godoy.
Per a Sílvia Ripoll, “el dia 16 de març, Catalunya s’ha de convertir en la capital mundial de les arts escèniques, així que animo a tothom a venir i gaudir d’aquest espectacle, perquè la cultura és important, i el teatre és cultura”, ha manifestat.
La funció tindrà lloc a les 20:15 hores.

Les entrades, a 6 €, ja estan disponibles a rosescultura.cat.

Cap Butaca Buida
Cap Butaca Buida és una iniciativa impulsada per Adetca, Time Out i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), amb el suport de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona. Un esdeveniment sense precedents per fer d’aquesta data la primera gran Diada del Teatre a Catalunya, un Sant Jordi de les arts escèniques que volem que es converteixi en una celebració anual.