El Teatre Municipal de Roses programarà a la tardor part dels espectacles ajornats per la Covid-19

Teatre Municipal de Roses

Platea del Teatre Municipal de Roses

Les entrades ja adquirides seran vàlides per a les noves dates de representació o retornades en cas de no poder assistir a les noves dates programades.

El Departament de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Roses i l’equip del Teatre Municipal de Roses han treballat aquestes setmanes amb l’objectiu de minimitzar els efectes de les mesures preventives pel Covid-19, tant pel que fa als espectadors que ja havien adquirit entrades, com a les companyies teatrals i treballadors culturals que ja tenien contractades les seves actuacions.

Amb aquesta voluntat, han pogut reprogramar-se els següents espectacles, que passaran a realitzar-se els següents dies:

  • Concert Luís Paniagua: 26 de setembre (21.30 h)
  • Una història real: 18 d’octubre (18 h)
  • Fairfly: 28 de novembre (21 h)
  • Solitudes: 5 de desembre (21 h)

Les entrades que els espectadors ja havien adquirit per a aquestes representacions seran vàlides per a les noves dates programades. En cas de no poder assistir-hi, cal enviar un correu electrònic a soporte@notikumi.com  i es procedirà a la devolució de l’import abonat, mitjançant el mateix sistema de pagament utilitzat en el moment de la compra de l’entrada.

En el cas dels espectacles La balada del Sabater d’Ordis, recital d’Alberto Sant Juan i Cantada d’havaneres que han hagut de cancel·lar-se, la devolució es realitzarà automàticament amb el mateix sistema de pagament emprat en el moment de la compra.

Per a les entrades adquirides a la taquilla del teatre, les devolucions es realitzaran a partir del moment en què l’equipament pugui obrir-se al públic, amb l’horari habitual: dijous i divendres, de 12 a 14 hores.