Fira de la Rosa de Roses

El Teatre Municipal de Roses s’uneix a la iniciativa ‘Cap Butaca Buida’ amb l’espectacle de paraula i música Els clàssics

Cap Butaca Buida és un esdeveniment sense precedents per fer d’aquesta data la primera gran Diada del Teatre a Catalunya

Cap Butaca Buida neix amb l’objectiu deconvertir Catalunya en la capital mundial de les arts escèniques i vol fer-ho a partir del repte d’omplir, el dia 16 de març, totes les butaques dels teatres de Catalunya.  El Teatre Municipal de Roses se suma a la proposta i oferirà l’espectacle Els clàssics, amb Joan Massotkleiner i Anna Godoy.

Els clàssics és un recorregut de paraula i música per l’obra de grans poetes dels Països Catalans: Joan Salvat- Papasseit, Vicent Andrés Estellés, Josep Maria de Segarra, Blai Boner- Joan Vinyoli, Pere Quart (Joan Oliver) Miquel Martí Pol, Salvador Espriu. La força i la diversitat dels versos d’aquests clàssics contemporanis agafen una nova dimensió a través del contrast artístic i interpretatiu d’aquest duet: la veu inconfusible i plena de matisos de Joan Massotkleiner i la sensible, emotiva i transparent arpa d’Anna Godoy.

La funció tindrà lloc dissabte, 16 de març, a les 20.15 hores.

Les entrades, a 6 €, ja estan disponibles a rosescultura.cat.

Cap Butaca Buida és una iniciativa impulsada per Adetca, Time Out i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), amb el suport de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona. Un esdeveniment sense precedents per fer d’aquesta data la primera gran Diada del Teatre a Catalunya, un Sant Jordi de les arts escèniques que volem que es converteixi en una celebració anual.