El Teatre Municipal de Roses tanca temporada exhaurint les entrades per veure El Crèdit

El crèdit
Jordi Bosch i Jordi Boixaderas enfrontats per un crèdit

El crèdit que et deneguen o et donen al banc és el fil conductor d’aquesta obra protagonitzada per Jordi Boixaderas i Jordi Bosch

El crèdit
Jordi Bosch i Jordi Boixaderas enfrontats per un crèdit

El Teatre Municipal de Roses tanca el proper diumenge 10 de maig la temporada d’hivern-primavera 2015 amb un dels muntatges teatrals de més èxit del darrer any, El Crèdit.
El públic de Roses, després d’exhaurir les entrades ja fa setmanes, tindrà l’oportunitat de gaudir d’aquesta obra protagonitzada per Jordi Boixaderas i Jordi Bosch, escrita per Jordi Galceran i dirigida per Sergi Belbel.

El Crèdit, èxit arreu de Catalunya
En el nostre civilitzat món, quan necessites diners vas al banc i demanes un crèdit. Si no te’l concedeixen te’n tornes cap a casa, capcot, pensant que les coses estan molt malament, que els temps han canviat, que el crèdit no flueix…

Però potser avui no. Potser avui, quan et deneguin el crèdit no te n’aniràs cap a casa amb la cua entre les cames com un xaiet. Potser avui miraràs el director de l’oficina als ulls, posaràs les cartes sobre la taula i li diràs que avui ets tu qui té la paella pel mànec i que si no et dóna els diners penses emprendre mesures de força, mesures realment potents. Res violent, valgui’m déu, això no, però avui, si el senyor director no afluixa els quartos, iniciaràs una acció definitiva que convertirà la seva vida en una catàstrofe… I fins aquí podem llegir.

La representació a Roses tindrà lloc a les 18 hores. Tot i que les entrades estan exhaurides des de fa setmanes, l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Roses elabora una llista d’espera per poder cobrir possibles baixes o entrades no enretirades.