El Teatre Municipal de Roses torna a aixecar el teló

0
1
Teatre Municipal de Roses
L'obra Fairfly es representar aquest passat dissabte al Teatre Municipal de Roses

L’obra Fairfly, de la companyia La Calòrica va tornar a aixecar el teló aquest passat dissabte del Teatre Municipal de Roses

Després de l’aturada marcada per les mesures de contenció a Catalunya per fer front a la Covid-19, aquest passat dissabte el Teatre Municipal de Roses va viure una nova representació teatral amb la representació de l’obra Fairfly, de la companyia La Calòrica.
Un centenar d’espectadors, d’una manera segura i amb estricte compliment de les mesures de prevenció a causa de la pandèmia,  van poder gaudir d’aquesta comèdia, guardonada en diferents categories dels premis Butaca 2017, Max 2018 i Premis de la Crítica Barcelona 2018.

Amb el primer tram del Pla d’Obertura d’Activitats, la cultura torna a fer-se un lloc a Roses, parant una especial atenció a la recuperació de les representacions teatrals que van haver de ser anul·lades la temporada  passada. La primera experiència va ser la del passat dissabte on, amb horari adaptat al toc de queda nocturn per facilitar l’assistència del públic, i amb compliment del 50% de l’aforament en sala i les mesures d’higienització i distància de seguretat establertes, la representació es va desenvolupar amb absoluta normalitat.

El regidor de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Roses, Èric Ibáñez, ha deixat palés la satisfacció per aquesta represa de l’activitat teatral a la Vila, assenyalant que “estem 100% compromesos amb el sector cultural i per aquest motiu estem molt contents d’haver pogut reprendre’n l’activitat i, especialment, la programació del teatre”. Ibáñez ha remarcat que “treballem de valent per demostrar que la cultura és segura i necessària, i la representació de “Fairfly” n’és un gran exemple”.

Durant l’hora i mitja que va durar l’obra, el públic va gaudir d’allò més oblidant per una estona els complicats moments que vivim. Per aquest motiu, el regidor de Cultura i Festes anima “a la gent a venir i gaudir el proper dissabte de “Solitudes”, l’obra que tenim preparada per aquest dissabte, 5 de desembre.”

Així doncs, el relleu de la temporada teatral l’agafarà el proper dissabte, també a les 20 hores, la companyia Kulunka Teatre. Presentarà a Roses l’obra Solitudes, el seu segon muntatge després d’André i Dorine, obra que ja es va poder veure al teatre rosinc fa unes temporades, assolint un èxit absolut.

Solitudes és una història emotiva ue commou, sorprèn i emociona, combinant de forma magistral la gravetat amb el somriure. Centrada en un ancià que enviuda sobtadament, del qual es fan càrrec el seu fill i la seva néta, la història, aparentment senzilla,  ofereix al públic una obra plena de metàfores i de reflexions sobre les relacions humanes, la necessitat d’afecte i la incomunicació, i sobre en quina mesura els nostres prejudicis són capaços d’impossibilitar la felicitat d’altres persones i, per descomptat, la nostra.

Les entrades (15€) es poden adquirir a la web rosescultura.cat, o bé a les taquilles del teatre (dijous i divendres de 12 a 14 h, i el mateix dia de l’espectacle, una hora abans de l’inici).