El Tela Marinera Team de Roses guanya el III Ralli Clàssic Pla de l’Estany

Tela Marinera Team de Roses
Eric Michelet i Rafa Ortiz amb el cotxe i els trofeus que van guanyar al III Ralli Clàssic Pla de l’Estany

Aquest III Clàssic Pla de l’Estany va ser la tercera prova de la 5ª edició de l’Off Road Clàssic Cup

Ja s’han disputat tres de les quatre proves de les que es composa el cinquè campionat Off Road Clàssic Cup de Girona en el que l’equip Tela Marinera Team de Roses, composat per Rafa Ortiz, al volant, i Eric Michelet, com a copilot, defensen el títol aconseguit de manera consecutiva els dos darrers anys.
Dos anys en els que van triomfar amb un Seat Panda 35 i que enguany disputen els rallis de regularitat amb un Toyota HJ61. I a la primera prova d’aquest cinquè campionat de rallis de regularitat, el VI Clàssic Sprint Baix Empordà, celebrat a Begur, el Tela Marinera Team va guanyar a la seva categoria, la 4×4, quedant segon de la general. A la segona, el III Classic Sprint la Selva celebrat a Arbúcies, a causa d’una avaria mecànica, no els hi va anar tant bé als rosincs, quedant a mitja taula.

I aquest passat dissabte, 10 de setembre, es va celebrar el III Clàssic Sprint Pla d’Estany, a Cornellà de Terri, on Ortiz i Michelet van haver d’activar el Pla B, és a dir, com encara no han pogut reparar el seu Toyota HJ61, “perquè no ens arriben els recanvis que necessitem vam córrer amb un Toyota RAV4”, ha afirmat Rafa Ortiz.
Un canvi de cotxe que no els hi anat gens malament, perquè es van proclamar campions tant de la general com de la seva categoria. “Els dos primers trams -d’un total de 9- vam tenir un parell errades que ens van allunyar de les primeres posicipons, però a partir del tercer vam començar a remuntar fins aconseguir guanyar la prova”, ha explicat el pilot Rafa Ortíz.
Gràcies a aquest gran resultat el Tela Marinera Team encara té opcions de proclamar-se per tercer cop consecutiu campions de l’Off Road Clàssic Cup de Girona, a l’última prova, tot i que “sincerament, està molt difícil. Som quatre equips que tenim opcions, però per poder ser campions nosaltres ho hauríem de fer molt bé i els altres cometre alguna errada”, ha assenyalat Rafa Ortiz.

En aquesta última prova, el Tela Marinera Team correrà en casa, ja que la prova serà el II Clàssic Sprint Alt Empordà, que es disputarà a Palau-saverdera el pròxim 3 de desembre.