El temporal s’ha acabat i demà es reprendran les classes a tots els centres educatius de Roses

Temporal Glòria ha acabat
El temporal Glòria ha finalitzat deixant com una de les conseqüències la desaparació de la platja de la Punta de Roses

Tots els centres educatius, llars d’infants, escoles i instituts, es troben en perfectes condicions per reprendre les classes demà divendres, 24 de gener

Glòria, el temporal, ha marxat, i després de quatre dies de vent i pluja intensa, tot arriba a una normalitat aparent a Roses, i tot Catalunya. Aparent a Roses perquè hi ha llocs que encara estan inundats. Sense anar més lluny el Mas de les Figueres, i aparent a Catalunya perquè les destrosses que ha deixat el temporal Glòria han estat important, com per exemple a les Terres de l’Ebre, on fins la població de Deltebre ha sol·licitat la declaració del municipi com a zona catastròfica.

Una normalitat més real sí que es dona als centres educatius, a Roses en la seva totalitat, on les llars d’infants, escoles i instituts es troben en perfectes condicions per reprendre les classes demà divendres, 24 de gener.

El departament d’Educació ha informat que uns 118.000 alumnes s’han quedat sense classe avui pel temporal a les comarques de Girona, i en concret a Roses van ser 3.390 alumnes d’Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius.