El TKD Joan’s de Roses acapara les medalles del campionat de Catalunya de Taekwondo de Promoció

TKD Joan's

Alguns taekwondistes del TKD Joan's que van participar al campionat amb el seu tècnic, Juan Jorquera (amb barret)

Els joves talents rosincs del Joan’s van aconseguir un total de 7 medalles de 10 possibles

TKD Joan's
Alguns taekwondistes del TKD Joan’s que van participar al campionat amb el seu tècnic, Juan Jorquera (amb barret)

El Pavelló de la Mar Bella de Barcelona va acollir ahir diumenge, 1 de febrer, el Campionat de Catalunya Promoció Cadet/Sènior on les noves generacions de lluitadors del país van demostrar que el taekwondo català en general i el rosinc en particular, té molt de futur.
L’equip del TKD Joan’s va presentar un equip de 10 esportistes. Deu joves que després d’una llarga i dura preparació va demostrar, una vegada més, el talent que atresoren. Una pedrera del gimnàs rosinc, dirigit per Juan Jorquera, que va emportar cap a Roses un total de 7 medalles, 3 d’or, 3 de plata i 1 de bronze.

Set medalles de 10 possibles.
L’equip cadet va acaparar 4 medalles. Oriol Bech i Lluís Romaní van assolir el títol emportant-se cadascú la medalla d’or.
Jordi Abad, va aconseguir la medalla de plata i Ibrahim Aghbalou la de bronze.

A aquests primeres quatre medalles es van sumar les aconseguides per l’equip cadet emportant-se Stefano Romaní la medalla d’or i les joves Laura Cortada i Selene Cabanes es van penjar la medalla de plata per completar les 7, aconseguint gairebé fer ple.
Els tres esportistes que no van tenir la sort de penjar-se medalles quedant-se a les portes van ser Oscar Álvarez, Maroune Bouchine i Emmanuel Urribari.

Cal destacar que la veritable recompensa per als taekwondistes del TKD Joan’s per haver aconseguit penjar-se una medalla en aquest campionat de Catalunya de Taekwondo ha estat la convocatòria per anar al CAR de Sant Cugat.