Programa Reallotgem

El TKD Joan’s porta cap a Roses 13 medalles conquerides al Campionat de Catalunya Infantil de Taekwondo

Medallistes del TKD Joan's al Campionat de Catalunya Infantil de Taekwondo

6 medalles d’or, 2 de plata i 5 de bronze és el botí que el gimnàs de taekwondo de Roses, TKD Joan’s, ha aconseguit en el Campionat de Catalunya Infantil de Taekwondo

Medallistes del TKD Joan’s al Campionat de Catalunya Infantil de Taekwondo

El TKD Joan’s va tornar a deixar petjada en un campionat de taekwondo, en aquest en el de Catalunya Infantil, celebrat ahir al Pavelló de la Mar Bella de Barcelona.

Els nois tutelats pel mestre Joan Jorquera i el seu cos tècnic van penjar-se fins a 17 medalles en aquesta competició catalana de Taekwondo. 6 d’ells es van proclamar campions de Catalunya.

Marc Borràs, Nikolay Petrov, Oriol Bech, David Romero, Eloy Mercado i Ismail Abriak van demostrar amb la seva medalla d’or que en aquest campionat van ser els millors.

Jordi Abad i Albert Bosch es van proclamar subcampions i 5 joves rosincs més, Joel Gálvez, Salma Vinyoles, Holly Bradshaw, David Rigat, Alon Epstein

van pujar al tercer esglaó del podi per penjar-se la medalla de bronze.

Molt de mèrit té el que han aconseguit aquests 13 joves rosincs, molt, ja que en aquest Campionat de Catalunya Infantil es van donar cita un total de 800 competidors de tot el país. Tots ells, representants de la nova generació del taekwondo català. I amb el resutat assolit pel TKD Joan’s, tot i presentar-se a Barcelona sense alguns dels seus esportistes que van ser baixa d’última hora, el gimnàs rosinc s’aferma com una de les pedreres amb més talent de tot Catalunya.

El Campionat de Catalunya Infantil de Taekwondo va servir també per a homenatjar al figuerenc Joel González, medalla d’or, i per tant, campió olímpic de taekwondo als passats Jocs Olímpics de Londres.