El TKD Joan’s porta cap Roses 8 medalles del campionat de Catalunya infantil de Taekwondo

Mac Borràs com a Campió de Catalunya Infantil de Taekwondo

Si l’equip de l TKD Joan’s va triomfar en la 1ª Gala Nacional de Taekwondo de Palau-Saverdera al guanyar en el còmput global de combats a la Selecció de Navarra el passat dissabte 16 de febrer, al dia següent, diumenge, ho va tornar a fer en el campionat de Catalunya infantil

campionat_infantil_catalunya_2013El campionat de Catalunya infantil de Taekwondo es va celebrar diumenge al pavelló de la Mar Bella de Barcelona. Una competició en la que van participar més de 700 taekwondistes d’arreu els països catalans.

El TKD Joan’s es va presentar amb una delegació de 11 joves esportistes per representar a Roses en aquesta competició nacional catalana.

I com ja ve sent una bona costum, des de fa molts i molts tornejos, la delegació rosinca va fer un gran paper en aquest campionat de Catalunya conquerint fins a 8 medalles d’11 possibles.

Marc Borràs i Lluís Romaní, les dues noves perles del gimnàs rosinc van pujar a dalt de tot el podi per penjar-se la medalla d’or.

Així mateix. Holly Bradshaw, Olivia Guinn i Ryan Abriak van aconseguir la medalla de plata, quedant-se, tots tres, a un pas de conquerir el títol de campions.

Per la seva part, Alon Epstein, Joan Palou i Joel Gálvez van portar cap a Roses una més que meritòria medalla de bronze.

Marc Borràs, la nova perla del TKD Joan’s

Mac Borràs com a Campió de Catalunya Infantil de Taekwondo
Mac Borràs com a Campió de Catalunya Infantil de Taekwondo

Marc Borrás, és un del joves taekwondistes amb més talent del TKD Joan’s, sent definit pel mestre de taewkondo i responsable del gimnàs rosinc com “la nova perla de la pedrera del TKD Joan’s”.

El jove Marc ha començat el 2013 com un tir. En el seu últim any com a la categoria Infantil el rosinc sembla passar pel millor moment de forma de la seva carrera esportiva.

Aquest passat cap de setmana va establir un rècord personal al proclamar-se campió en la 1ª Gala Nacional de Palau-Saverdera, on es va jugar els punts amb un adversari de major edat i gran qualitat, pertanyent al prestigiós gimnàs Tkd Castejón de Navarra i component de la selecció de la comunitat navarresa.

Hores més tard d’aquest prestigiós triomf viatjava direcció Barcelona per participar en el Campionat de Catalunya Infantil. I la seva joventut, il·lusió i la moral per haver aconseguit guanyar al potent rival de Navarra el va fer aconseguir el títol de campió de Catalunya infantil de Taekwondo. Tres combats havia de guanyar en aquest campionat per penjar-se la medalla d’or, i tres combats que els va saldar amb victòria.

Amb aquest títol de campió, el jove Borràs ja compta amb quatre títols en diferents tornejos en el seu palmarès.