El TKD Joan’s s’emporta cap a Roses un or i dues plates del campionat de Catalunya de Taekwondo

TKD Joan's de Roses

Els esportistes del gimnàs de Roses tornen a deixar empremta de la seva qualitat al campionat de Catalunya de Taekwondo

TKD Joan's
Iván Abadal, campió de Catalunya de Taekwondo

Iván Abadal, a la categoria cadet va aconseguir proclamar-se campió de Catalunya de Taekwondo, ahir diumenge, al certamen celebrat al Pavelló de la Mar Bella de Barcelona. El jove Abadal va donar un gran espectacle sobre el tatami al llarg dels tres combats que va disputar. La seva qualitat el va permetre conquerir el títol, deixant palès que pot ser l’inici d’una brillant carrera en el món del taekwondo.

TKD Joan's de Roses
Ana Balaban, subcampiona de Catalunya de Taekwondo

En noies la que va triomfar va ser la competidora rosinca Ana Balaban, a l’aconseguir proclamar-se subcampiona de Catalunya després de realitzar tres magnífics combats amb un marcador de 7-1, 9-3 i 7-6. Només va cedir en els últims segons de la gran final.

TKD Joan's de Roses
Stefano Romani, subcampió de Catalunya de Taekwondo

Per la seva banda, el Màster Stefano Romani va tenir a sobre el tatami una excel·lent acutació, ja que va guanyar els seus tres primers combats, mostrant detalls tècnics de gran qualitat per plantar-se a la gran final amb opcions de conquerir el títol de campió. Finalment però, va ser superat pel seu rival a l’últim segon de combat i es va haver de conformar amb el subcampionat. Una segona posició al podi amb sabor a victòria, que avala el gran treball que desenvolupa aquest taekwondista al llarg dels entrenaments.

Així doncs, un or i dues plates és el botí conquerit pels esportistes del TKD Joan’s de Roses en aquest campionat de Catalunya de Taekwondo, els quals van tornar a deixar empremta, en un certamen d’alt nivell, de la seva qualitat.