El tobogan inflable aquàtic és una activitat que ja ha arrelat a la Festa Major de Roses

Festa Major de Roses 2019
El tobogan inflable aquàtic és una atracció molt esperada durant la Festa Major de Roses

El secret del seu èxit esdevé en que “és una activitat que gaudeix tota la família”

D’11 a 14 i de 16 a 18h. Cinc hores de tobogan aquàtic inflable. Cinc hores de riures, de relliscar, de mullar-se, sobretot de mullar-se, que va ser de molt agrair a causa de la calor que feia i, en definitiva, cinc hores de diversió i gaudi de tota la família, petits, mitjans, grans i més grans, o el que és el mateix, nets, fills, pares i avis.

Perquè, el secret d’aquest tobogan inflable aquàtic, que ja és el quart any que es programa com una de les activitats de la Festa Major de Roses, “és que és una atracció familiar en la que pot pujar tot tipus de persones sense límit d’edat, ja que no hi ha ni màxima ni mínima, qui es veu amb ganes es pot tirar per relliscar pel tobogan, i això fa que vinguin famílies senceres a gaudir amb el tobogan”, va afirmar el gerent de Mòbil Parc, Josep Mandri, l’empresa que porta l’atracció aquàtica inflable.

Cinc hores en que van passar més de 3.000 persones, “les mateixes, més o menys, que l’any passat, ja que en aquest temps l’atracció o pot assimilar més persones”, va dir Mandri, per puntualitzar que “durant el matí ha passat molta gent, però ha estat quan ha acabat la Travessia de Natació i tota la gent ha vingut cap aquí, molts d’ells amb el dorsal pintat en el braç, quan s’ha vist riuades de gent pujant el carrer per tirar-se pel tobogan, i a la tarda, quan esperava menys quantitat, enguany ha vingut molta, molta gent”.

Sens dubte, el tobogan aquàtic inflable ja ha arrelat dins la programació de la Festa Major de Roses, esdevenint una de les atraccions, a cost zero, més esperada pels vilatans.