Suquet de peix de Rose

El tobogan inflable aquàtic esdevé en tres anys en una de les activitats més populars de la Festa Major de Roses

Festa Major de Roses 2018
Una senyora saludant mentre lliscava pel tobogan infable aquàtic de la Festa Major de Roses

El tobogan inflable aquàtic reedita l’èxit d’afluència de públic dels dos anys anteriors

Festa Major de Roses 2018
Una senyora assenyalant que s’ho estava passant molt bé mentre lliscava pel tobogan infable aquàtic de la Festa Major de Roses

El tobogan inflable aquàtic té 102 metres de llargada, el que vol dir que ocupa gairebé tot el carrer de la Pujada del Puig Rom. Un vial que, com el seu nom indica, fa una pujada (o una baixada) considerable.

I el secret del seu èxit no és que estigui ubicat en una pendent, per la seva llargària o que per dins seu corri l’aigua, tot i que són, totes tres, variables imprescindibles per assolir-lo.
El secret de l’èxit del tobogan inflable aquàtic, que per tercer any és una de les activitats incloses dins el programa de la Festa Major de Roses, és que el gaudeix tota la família sense distingir qui s’ho passa més bé. Si els pares, els avis, els fills, o els nets.
Seria mentir si afirmem que és una activitat destinada al públic infantil, perquè no és així. Està dirigida a tota la família, en global. I tota la família, i reiterem, sense fer distincions de parentesc, s’ho passa d’allò més bé.

Un tobogan inflable aquàtic que, a més a més, ja no el gaudeixen només les famílies de Roses, perquè “enguany han vingut de Portbou a tirar-se pel tobogan”, va assegurar Josep Mandri, gerent de Mòbil Parc, l’empresa responsable de l’atracció, el qual va afirmar que pel tobogan que “hem reeditat l’èxit, ja que s’han llençat igual que els dos anys anteriors unes 3.000 – 3.300 persones, perquè per les hores que està en funcionament – d’11 a 14 i de 16 a 18 hores – no pot encabir més gent”.
I això que té una baixada doble.

Un èxit que assegura que aquest tobogan inflable aquàtic torni a ser l’any vinent una de les activitats més populars de la Festa Major de Roses.