El TRX o entrenament en suspensió, nova activitat de la Piscina de Roses

Piscina Municipal de Roses

La Piscina de Roses ofereix la nova activitat TRX®, entrenament en suspensió, i interessants descomptes per iniciar la tardor en forma 

Piscina Municipal de RosesA partir del proper dilluns, 30 de setembre, tots els abonats i usuaris de la Piscina de Roses podran practicar una nova activitat que està tenint un notable èxit en el món de l’esport: el TRX®.

El TRX® és un sistema d’entrenament en suspensió que es basa en la utilització del propi pes corporal per desenvolupar la força funcional al mateix temps que es millora la flexibilitat, l’equilibri i l’estabilitat de la part central del cos, tal i com exigeix qualsevol activitat esportiva o quotidiana.

Aquest sistema d’entrenament en suspensió es basa en un material específic (cintes de niló) ancorades en una alçada determinada i en un únic punt de subjecció, que permet una àmplia varietat d’exercicis en suspensió amb diferents nivells de dificultat.

Es tracta d’una activitat que genera una millora de la condició física de forma ràpida i segura, i que ben adaptada està a l’abast de tothom, des d’esportistes d’elit fins a persones grans o amb objectius de rehabilitació, passant pel fitness i la salut preventiva.
A partir del 30 de setembre, es programaran 7 sessions setmanals a la Piscina de Roses, dins l’oferta del Pack fitness, que en desenvoluparan en grups reduïts de 8 persones.

Campanya promocional

La Piscina Municipal de Roses ofereix una campanya promocional consistent en una reducció del 50% en el preu de la matrícula, així com la gratuïtat de la mensualitat corresponent al mes d’octubre
Una campanya a la qual s’ha d’afegir el sistema de preus modulars que ofereix el centre esportiu, que permet a l’usuari obtenir una quota a mida en funció de les franges horàries i serveis que precisa.

Qualitat i servei

La Piscina de Roses ofereix piscines climatitzades amb una aigua de gran qualitat, zona Spa (sauna, bany de vapor, dos hidromassatges i un solàrium natural exterior), 250 m2 de sala de fitness amb un complet equipament Star Trac®, una sala polivalent i la sala d’Spinning®.
A més, una àmplia oferta d’activitats i serveis, com les activitats aquàtiques per a totes les edats i nivells (des de nadons fins a gent gran); el pack fitness, consistent en  activitats de condicionament físic i salut (Spinning®, Pilates, aiguagim, gimnàstica abdominal hipopressiva, aerodansa…); i els programes específics de salut, com l’activitat aquàtica prepart i terapèutica.