El turisme japonès s’interessa per Roses

El turisme japonès s’interessa per Roses
Membres de HIS. Co captant imatges amb els seus mòbils en l'entorn natural del Parc Natural del Cap de Creus

Representants de l’important holding turístic japonès HIS Co s’interessen, en primera persona, pels atractius naturals, patrimonials i l’oferta turística de Roses

Durant les jornades d’ahir i avui, responsables de l’Àrea de Turisme de Roses atenen els  representats de HIS.Co.Ltd, acompanyats també pel director regional de l’Agència Catalana de Turisme a Japó i Corea del Sud, Raül Guerra. HIS Co és un grup d’agències de viatge, entre les quals també hi ha una companyia aèria i una de creuers, amb seu a Tòquio. És la segona agència més important del país nipó i compta amb més de 18.000 empleats. Actualment té ja consolidada la destinació Barcelona i es troba en procés d’ampliació dels atractius que ofereix als seus clients quan aquests visiten la capital catalana.

La Badia de Roses i la seva distinció com una de les “Badies més belles del Món” ha atret la companyia, interessada en destinacions que aportin paisatges naturals vora el mar, cultura, gastronomia i producte de qualitat.

El primer contacte entre el holding i representants de la Badia de Roses va tenir lloc a Tòquio, en el marc del congrés anual del Club de les Badies Més Belles del Món 2019. Després d’analitzar la documentació i materials aportats, membres de His. Co s’han desplaçat aquesta setmana fins  a Catalunya, interessats a captar els millors paisatges i experiències de la Badia de Roses a través d’un reportatge en format vídeo i fotografia que serà presentat a la directiva de l’empresa.

La Ciutadella de Roses, el Castell de la Trinitat, el port pesquer i els camins de ronda del Cap de Creus han estat els punts d’interès durant la visita a Roses, mentre que la resta de jornades han inclòs també altres visites a la badia de Roses, com les ruïnes d’Empúries, el Parc del Montgrí, els Aiguamolls de l’Empordà, la Basílica de Castelló d’Empúries, l’Sky Diving d’Empuriabrava, el Museu Dalí i, prèviament, Girona i Barcelona.