El vaixell Marella Discovery visita Roses amb el major nombre de passatgers de totes les temporades de creuers

Creuer Marella Discovery

El Marella Discovery vist per fora i per dins i el regidor de Cultura, Èric Ibáñez, amb el capità del creuer, Christopher Douglas

El Marella Discovery és el creuer amb el major nombre de passatgers de tota la història de les temporades de creuers a Roses i que, a més, la seva gran majoria s’han quedat a la Vila per fer turisme  

El Creuer Marella Discovery 2 ha arribat a les 8:30 hores d’aquest matí a la badia de Roses, on ha fondejat, provinent de Porto Torres, localitat portuària de Sardenya a la badia de Roses.

En ser el primer cop que visita Roses, el regidor de Cultura i Festes, Èric Ibáñez, ha pujat bord del creuer per donar la benvinguda al capità, Christopher Douglas, a casa nostra. Una trobada en la que com es costum, ha hagut intercanvi de regals per tot seguit ser convidat el regidor a visitar tot el vaixell.

Un vaixell que porta a bord 1.796 passatgers, “el major nombre de la història de les temporades de creuers”, ha afirmat Ibáñez.
El regidor ha destacat, a més, que “d’aquests 1.796 passatgers, és a dir, gairebé uns 1.600 turistes, s’han quedat a Roses per visitar la nostra Vila”.

Els 200 passatgers restants sí que han fet excursions programades pel territori, com ara Girona, Cadaqués, Besalú, Banyoles, Figueres. A la capital altempordanesa, a més de la ciutat visitaran també el Teatre-Museu Dalí.

El creuer Marella Discovery té previst marxar a les 17.00 hores  cap a Palma de Mallorca.