El VIII Open de Pesca Golf de Roses aplega a uns 60 pescadors provinents d’arreu Catalunya i el sud de França

El podi del VIII Open de Pesca Golf de Roses amb Nicolae Filip, Francesc Romero i Ruben Prades

El romanès establert a Palafrugell, Nicolae Filip,  es va emportar la victòria d’aquest Open de Pesca de Surfcàsting en aconseguir capturar més de 2 kg de peix

El podi del VIII Open de Pesca Golf de Roses amb Nicolae Filip, Francesc Romero i Ruben Prades

El passat dissabte, 15 de juny, es va celebrar el VIII Open de Pesca Golf de Roses, organitzat pel Club de Pesca Esportiva Roses La Perola. Vuitena edició d’aquest certamen de pesca en la especialitat de Surfcàsting (modalitat de pesca que es fa des de la mateixa sorra de la platja), en la que una seixantena de pescadors provinents d’arreu de Catalunya i sud de França van omplir les platges de Santa Margarida, des de la plaça de Les Botxes fins a la Bocana.

A les 6 de la tarda tots els participants es van donar cita a la Sala Polivalent del Pavelló Municipal d’Esports, lloc de concentració dels pescadors i on va tenir lloc el sorteig dels llocs de pesca.

Tres hores després, a les 21h, es va iniciar la prova, la qual va finalitzar a les 2 de la matinada.
I la bàscula va determinar que el guanyador fos el pescador romanès establert a Palafrugell, Nicolae Filip, en fer un pes de 2 quilos i 308 grans de peix

En segon lloc es  va classificar l’olotí Francesc Romero, que va capturar 2 kg i 250 grams de peix, tancant el podi el valencià resident a Girona i soci del Club de Pesca de La Perola, Ruben Prades amb un pes de 736 grams.
El trofeu de la peça gran de l’Open, gentilesa de la societat A.P.E Penedès Garraf va ser se’l va endú en Juan Berengueras amb una mabre de poc més de mig quilo. Mari Carmen Morillas va ser l’encarregada de fer-li entrega del premi.

Cal destacar que el CPE Roses La Perola va fer entrega d’una placa al pescador de Corçà i soci del club, Leandro Caceres, per la seva recent estrenada paternitat, el qual va tenir la sort també d’emportar-se un carro Turkana, valorat en 200€,  en el sorteig que es va celebrar al final del concurs per agrair amb obsequis als pescadors la seva participació en aquest vuitè Open Golf de Roses.

Els represetants del CPE Roses La Perola van tenir un paraules d’agraïment, durant l’acte de entrega dels premis, per a l’Ajuntament de Roses, per fer possible l’organització de l’Open, i per les diferents botigues de pesca i comerços, com ara L’Art de la Pesca Palafrugell, Pesca Maresma, BFC, Turkana, Power 3, Pescadors de Roses i Fruites Santiago, les quals van posar el seu gra de sorra donant els diferents obsequis i regals que van rebre tots els participants d’aquest VIII Open de Pesca Golf de Roses.