El Vòlei Platja entra en acció a les platges de Roses

Campionat Local de Vòlei Platja Vila de Roses

Un moment de la final del nivell Avançat corresponent al primer torneig del Campionat Local de Vòlei Platja Vila de Roses

Ahir dissabte es va inaugurar la 27ª edició del Campionat Local de Vòlei Platja Vila de Roses

Campionat Local de Vòlei Platja Vila de Roses
Un moment de la final del nivell Avançat corresponent al primer torneig del Campionat Local de Vòlei Platja Vila de Roses

El Vòlei Platja és tot un clàssic a les platges de Roses. I com cada any, a finals de juliol,  aquest esport agafa el protagonisme al litoral rosinc amb la participació tant d’esportistes locals com provinents d’Europa, que volen mostrar les seves aptituds jugant a vòlei durant la seva estada estiuenca a Roses.

I un total de 23 equips són els que es van inscriure en el primet torneig del Campionat Local de Vòlei Platja Vila de Roses, que enguany arriba a la seva 27ª edició. “Han participat 10 equips en el nivell Avançat i 13 en el nivell Inicial, unes xifres molts semblants als dels darrers anys, on en el primer torneig sempre és una mica més fluix en quant a participació, la qual augmenta en el dos següents”, va explicar Carles Trilla, de 100×100 Fitness, empresa que ja porta organitzant tres anys aquest campionat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Roses, que han instal·lat enguany “quatre punts d’aigua per remullar la sorra dels camps de vòlei, perquè en fer tanta calor els jugadors es cremen els peus, i gairebé impossibilitava jugar”, va afirmar Trilla.

van ser els que van participar. 10 en el nivell Avançat (pels que ja tenien idea del  què és això del vòlei) i 13 en el nivell Inicial (dirigit a aquells, i aquelles, que només saben jugar a futbol i quan arriba l’estiu volen experimentar coses noves).

Els 10 equips del nivell Avançat es van dividir en 2 grups de 5, passant tots a vuitens de final, per jugar posteriorment la ronda definitiva.

A la final van arribar l’equip de Roses, Doble Xoc, i el francès El Rey del Pollo, que van oferir una disputadíssima final que va necessitar dels 3 sets per decidir el guanyador que finalment es va decantar pel costat francès amb el resultat de 21-19, 12-21 i 9-15.

I la victòria del nivell Inicial va ser per l’equip Gotes que cauen en imposar-se al guanyador del primer torneig de Vòlei Platja de l’any passat, el FM, per 15-7, 8-15 i 18-16.

Hotel Monterrey, molt implicat amb el Vòlei Platja de Roses

Després de l’entrega dels trofeus i als finalistes tots els participants van poder degustar una sangria ben fresca gentilesa de l’Hotel Monterrey, el qual s’ha implicat molt en la celebració d’aquest Campionat Local de Vòlei Platja Vila de Roses, i tot i que la seva gerència ha passat a mans del grup francès Pierre&Vacances, “aquest ha volgut continuar amb la tradició de continuar col·laborant amb el torneig de vòlei, el qual està molt consolidat, com ho demostra que molts dels inscrits han estat fora de Roses, fins i tot han participat unes noies de Tarragona que estan a Roses celebrant un comiat de soltera”, va manifestar la nova directora de l’Hotel Monterrey, Eva Écija.

Écija va assegurar que “per suposat, l’Hotel Monterrey continuarà col·laborant amb aquest torneig de Vòlei Platja Vila de Roses”.

Una col·laboració doncs, que tindrà el proper dissabte, 4 d’agost, que és quan està celebrar el segon torneig d’aquest campionat local.