El XII Open Bai de Feis Futboli Evo Presas de Roses manté el poder de convocatòria amb 75 parelles inscrites

XII Open Bai de Feis Futboli Evo Presas de Roses
Durant tot el dissabte no es va parar de jugar al futbolí en la Sala Polivalent del Pavelló Municipal d'Esports de Roses

El campionat de Futbolí de Roses torna a esdevenir un èxit tant en organització com en participació

El millor campionat de futbolí de Catalunya, l’Open Bai de Feis Futboli Evo Presas de Roses, celebrat aquest passat dissabte a la Sala Polivalent del Pavelló Municipal d’Esports, va mantenir el poder de convocatòria dels darrers anys, després d’assolir l’any passat el seu rècord de participació establert en 85 parelles.

Enguany han estat “75 parelles dividides en les categories Absoluta, Femenina, Infantil i Mixta, i tot i que són 10 menys que l’any estem molt satisfets perquè hem mantingut en un nivell molt alt la participació”, va afirmar el co-organitzador del campionat, Álvaro Díaz.

Per enguany, l’organització volia donar un impuls a la participació de les parelles locals, animar als aficionats al futbolí de Roses a participar en el campionat de casa, un campionat en el que hi juguen parelles provinents d’arreu l’Estat espanyol, però “no ho hem aconseguit en la xifra que volíem, per això en el torneig de l’any vinent mirarem de fer algun tipus d’acció per atraure als jugadors de futbolí locals, ja sigui en adults, femenina i infantil”, va desvetllar Díaz.

Tot això, el XII Open Bai de Feis Futboli Evo Presas de Roses continua sent considerat com el millor esdeveniment de l’especialitat el Principat, com el demostra l’assistència del campió d’Espanya de Futbolí de 2015 i quart del mundial d’enguany, José Fernández, que competeix amb l’alies de Pepe Gancho, com és conegut en el món del futbolí.
Provinent de Mataró ha participat les 12 edicions del campionat de Roses, Pepe Gancho va assegurar que “està molt bé, per la poca gent que hi ha al capdavant de l’organització, la veritat és que està molt bé organitzat i personalment, per a mi és el millor campionat de futbolí que s’organitza a Catalunya”.

Del mateix parer és la jugadora, també provinent de Mataró, Mireia Gómez, que amb el triomf de dissabte ja s’ha proclamant campiona 5 vegades de l’Open Bai de Feis de futbolí  de Roses, el qual el va definir sinó el millor, “com un dels millors campionats de Catalunya tant per l’organització com pels regals i el fet que et donin de menjar amb el preu de la inscripció”, i per aquest motiu “vinc cada any que puc, perquè està molt bé, la veritat”.

Segons la Mireia, “fora de Catalunya les dones tenen més afició pel futbolí, però cada any hi ha més participació de dones en els diferents campionats catalans que s’organitzen”.

I aquest és un dels objectius que l’organització de l’Open Bai de Feis Futboli Evo Presas de Roses s’ha marcat per pròximes edicions, augmentar la participació de les dones, així com la dels jugadors infantils.